Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: ΕΚΗ και συμβασιούχοι στο Δημοτικό Συμβούλιο

Συμβασιουχοι

Το Εργατικό  Κέντρου Ηρακλείου, οι Εργαζόμενοι Συμβασιούχοι  στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχ. Ανατολικής Κρήτης, θα παρευρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00μ.μ. με σκοπό να θέσουν τα παρακάτω ζητήματα σύμφωνα και με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για κατάθεση νομοσχεδίου που θα αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, μέσω ΑΣΕΠ. 

Τα θέματα που θα τεθούν είναι τα εξής: άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των συμβασιούχων στο Δήμο Ηρακλείου, άμεση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάρτιση των νέων συμβάσεων εργασίας, να επισπευτούν οι διαδικασίες από το Δήμο Ηρακλείου αποστέλλοντας το σχετικό  αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού, ίσου αριθμού με αυτόν των συμβασιούχων που απασχολεί ο Δήμος Ηρακλείου. 

"​Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά και στηρίζει τους εργαζόμενους τονίζοντας την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας των Δήμων με μόνιμο προσωπικό", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΚΗ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής