Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εικόνες ντροπής στο μεγαλύτερο σε πτήσεις τσάρτερ αεροδρόμιο της χώρας

τουαλέτες αεροδρόμιο

Επιβάτιδα, με το που προσγειώθηκε η πτήση της στο "Νίκος Καζαντζάκης" είπε να επισκεφθεί τις τουαλέτες του αεροδρομίου. Η εικόνα που αντίκρυσε μόνο καλή δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Το υγρό για το πλύσιμο των χεριών μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού...

τουαλέτες αεροδρόμιο

τουαλέτες αεροδρόμιο, by renas

 

τουαλέτες αεροδρόμιο

τουαλέτες αεροδρόμιο, by renas

Το υγρό σαπούνι για τα χέρια σε ένα μπουκάλι νερού. Για χαρτί υγείας δεν το συζητάμε καθόλου,είπε στο ekriti.gr η γυναίκα, ενώ τα πόμολα στις περισσότερες τουαλέτες είναι σπασμένα. Η καθαριότητα είναι ικανοποιητική, ωστόσο το όλο περιβάλλον θυμίζει τρίτο κόσμο και είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν η ξένοι. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, γιατί στο πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ αεροδρόμιο της χώρας....

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Στον Κρουσώνα ο ΕΟΔΥ - Τεστ στους κατοίκους

κρουσώνας

Από τις 9:00 το πρωί τρεις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ βρίσκονται στον Κρουσώνα προκειμένου να πραγματοποιηθούν γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test) στους κατοίκους.

Πρόκειται για συντονισμένη ενέργεια συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου της 7ης ΔΥΠΕ, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η προσέλευση των κατοίκων θα γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Στόχος είναι να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι. Οι πολίτες θα πρέπει να κρατούν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.  

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Μαρίας Ορφανάκη ο πρόεδροε της τοπικής κοινότητας, Φώτης Τριπυδάκης, λίγο μετά τις 11 το πρωί είχαν γίνει περίπου 150 τεστ και σημείωσε πως οι κάτοικοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για συμμετοχή.