Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αλλαγές στην διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ

ΤΕΕ/ΤΑΚ

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΑΚ αναδείχθηκαν νέα μέλη στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ. Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΑΚ αναδείχθηκε ο Μιχάλης Χωραφάς, Πολιτικός Μηχανικός αντικαθιστώντας το ιστορικό στέλεχος Γιώργο Αγαπάκη που είχε μέχρι σήμερα μεγάλη προσφορά στην παράταξη και το ΤΕΕ. Αντιπρόεδρος της ΔΕ του ΤΕΕ-ΤΑΚ ο κος Νικήτας Μαυράκης ενώ Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας είναι πλέον ο Κώστας Αγγελάκης από τον Άγιο Νικόλαο. Επίσης στη ΔΕ του ΤΕΕ-ΤΑΚ επανέρχεται η Χαρά Τριαμαμτάκη, ιστορικό στέλεχος της ΔΚΜ ΤΕΕ-ΤΑΚ, με επίσης μεγάλη προσφορά.

Αναλυτικά:

Μιχάλης Χωραφάς
Ο κ. Χωραφάς αντικαθιστά τον κ. Αγαπάκη Γεώργιο στη θέση του Προέδρου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΑΚ. Είναι πολιτικός μηχανικός και ομόρρυθμος εταίρος της τεχνικής εταιρείας Europlan, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο και γραφεία σε Ηράκλειο και Ελούντα. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας η μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων υψηλών προδιαγραφών, με τον ίδιο να προΐσταται του μελετητικού τμήματος. Είναι ενεργειακός επιθεωρητής, πιστοποιημένος εκτιμητής αξιών ακινήτων και επιθεωρητής κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων. Έχει υπηρετήσει το ΤΕΕ/ΤΑΚ από τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου, του μέλους, Αντιπροέδρου και εσχάτως Προέδρου της Αντιπροσωπείας. Επίσης έχει εκλεγεί μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Αγγελάκης Κώστας
Ο κ. Αγγελάκης Κώστας καταλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΑΚ αντικαθιστώντας τον κ. Χωραφά Μιχάλη. Είναι πολιτικός  μηχανικός  από το έτος 1991 με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον  περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής. Έως  το έτος 1999   εργάστηκε   ως  ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας ιδιωτικό τεχνικό γραφείο. Από το έτος  2000   και έως σήμερα  εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στον  Δήμο Αγίου Νικολάου  με θέσεις ευθύνης. Από το  έτος 2008 ως προϊστάμενος του Τμήματος Έργων & Μελετών της Διεύθυνσης  Τεχνικών  Υπηρεσιών  και από το έτος 2013 ως προϊστάμενος της Διεύθυνσης   Υπηρεσίας Δόμησης. Έχει συμμετάσχει  στο Διοικητικό Συμβούλιο της  ΕΜΔΥΔΑΣ Ανατολικής Κρήτης  ενώ είναι μέλος  της  αντιπροσωπείας  ΤΕΕ/ΤΑΚ από το έτος 2014.

Μαυράκης Νικήτας
Ο κ. Μαυράκης Νικήτας αντικαθιστά τον κ Γολοβάνη Μιχάλη στη θέση του Αντιπροέδρου της Διοικούσας του ΤΕΕ-ΤΑΚ. Είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος με μεγάλη εμπειρία στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και στη Διαχείριση Αποβλήτων. Έχει εργαστεί στο ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων και σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Περιβαλλοντικών Μελετών και είναι μέτοχος στην εταιρεία Green Earth ΕΠΕ με αντικείμενο την διαχείριση αποβλήτων. Έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ-ΤΑΚ (2010-2013) και σήμερα είναι εκλεγμένος στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΤΑΚ και συντονιστής της επιτροπής Περιβάλλοντος (2013-2016)

Τριαμματάκη Χαρά
Η κα Τριαμματάκη Χαρά αντικαθιστά  την κα Λυδάκη Μαρία στη θέση του μέλους της Διοικούσας του ΤΕΕ-ΤΑΚ. Έχει εργαστεί στην 7η ΜΟΜΑ, στη Νομαρχία Ηρακλείου το έτος 1994. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, ασκεί καθήκοντα προϊσταμένης σε τμήματα της Νομαρχίας Ηρακλείου και στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Σήμερα ασκεί καθήκοντα προϊσταμένης στο τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Από το 1996 εκλέγεται στην αντιπροσωπία του ΤΕΕ/ΤΑΚ επί έξι συνεχόμενες (6) θητείες υπηρετεί το ΤΕΕ/ΤΑΚ, τέσσερις θητείες, και άσκησε καθήκοντα Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Διατέλεσε συντονιστής της Μόνιμης Επιτροπής Αντισεισμικού Ελέγχου του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Διατέλεσε τακτικό μελος της Ν.Ο.Κ.Ε της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σαν εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σαν εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας