Κρήτη

Ηράκλειο

Ίδιες οι τιμές στα νηστίσιμα, αλλά μικρότερη η ζήτηση στο Ηράκλειο

Σαρακοστιανο τραπεζι

Μικρές τιμές, αλλά και προσδοκίες υπάρχουν στην αγορά του Σαρακοστιανού τραπεζιού με αφορμή την Καθαρή Δευτέρα. 

Οι καταναλωτές προς το παρών δεν έχουν προχωρήσει σε αγορές, παρά το γεγονός πως όλες οι επιχειρήσεις έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που πρόκειται να διαμορφωθούν. 

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα βέβαια προκύπτει πως η ζήτηση δεν θα είναι υψηλότερη από την προηγούμενη χρονιά, αλλά ενδεχομένως χαμηλότερη, αφού οι αγοραστική δυνατότητα είναι μικρή, ενώ οι επιλογές πλέον πάρα πολλές, ενώ πολλά ομοειδή προϊόντα μπορούν να πωλούνται σε διαφορετικά είδη επιχειρήσεων. 

Όπως φαίνεται από τον τρόπο που οργανώνονται μεγαλύτερες επιχειρήσεις, αλλά και καταστήματα, οι καταναλωτές φέτος θα επιλέξουν για μία ακόμα φορά τις προσφορές ή αυτό που φαίνεται φθηνότερο. 

Τόσο στα οπωροπωλεία όμως, όσο και στα ιχθυοπωλεία υπάρχουν προϊόντα και προσφορές για όλα τα βαλάντια, όπως επίσης και επιλογές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες που έχει ο καθένας. 

Όπως και να έχει πάντως, η ζήτηση σε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα συνεχίζει να υφίσταται, γι’ αυτό πάρα πολλές επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές και την Καθαρή Δευτέρα, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες υπάρχουν. 

Κρήτη

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

τεστ κορωνοϊός

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού κατέγραψε σήμερα η Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 47 ετών από περιοχή του Ρεθύμνου ο οποίος πριν λίγες ώρες εμφάνισε συμπτώματα.

Ακολούθησε το τεστ και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα που βγήκαν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, τα αποτελέσματα που βγήκαν τον έδειξαν θετικό στον ιό.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στην Κλινική Covid -19 του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ενώ ήδη έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών του. 

Να σημειωθεί ότι το νέο κορύσμα στην Κρήτη δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 20 που ανακοίνωσε το απόγευμα ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.