Κρήτη

Ηράκλειο

Η μάνα δεν άντεξε μετά τις μαχαιριές του γιου της - Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο

μαχαίρι

Δεν άντεξε τελικά η 86χρονη γυναίκα, η οποία νωρίτερα δέχθηκε μέσα στο σπίτι της στο Ατσαλένιο του Ηρακλείου, περισσότερες από 20 μαχαιριές από τον γιο της!

Η άτυχη ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή.

Στη Χειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται η δίδυμη αδερφή του δράστη, η οποία δεν γλίτωσε από την μανία του, καθώς φέρει περισσότερες από 10 μαχαιριές...

Ο 51χρονος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς μετά τις μαχαιριές που κατάφερε στη μητέρα και στην αδερφή του, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνεργείο καθαρίζει τον ποταμό στο Γιόφυρο (φώτο)

καθαρισμός στο Γιόφυρο

Συνεργείο του Δήμου βρίσκονται στον ποταμό Γιόφυρο και εκτελούν εργασίες καθαρισμού, όπως δείχνουν φωτογραφίες που τράβηξε αναγνώστης του ekriti.

Ο καθαρισμός του ρέματος είναι αναγκαίος, καθώς παραδοσιακά ο ποταμός σε περίπτωση κακοκαιρίας φουσκώνει και γίνεται επικίνδυνος.

Τέτοιες ενέργειες κρίνονται απαραίτητες ιδίως στα μέσα του Χειμώνα, μιας και το προηγούμενο διάστημα όπου η ισχυρή θεομηνία σφυροκόπησε την Κρήτη, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Γιόφυρου, είδαν πρωτόγνωρες εικόνες. 

Το μηχάνημα καθαρισμού
Το μηχάνημα καθαρισμού
Ο ποταμός στο Γιόφυρο
Ο ποταμός στο Γιόφυρο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγέλλουν "άθλια κατάσταση στον Γιόφυρο" και ζητούν λύσεις