Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η κλοπή - μυστήριο, το μεταλλικό κουτί και τα ίχνη που "δεν άφησαν"

διάρρηξη

Με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς να κρύβουν τις επιφυλάξεις τους, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές την καταγγελία μίας 56χρονης Ρωσίδας, σύμφωνα με την οποία άγνωστος, έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί από το σπίτι της μέσα στο οποίο είχε... αρκετές χιλιάδες ευρώ, σε περιοχή με πολυτελείς κατοικίες στη Λυγαριά Μαλεβιζίου. 

Αν και στην επίσημη καταγγελία της η ίδια δεν αναφέρει το ακριβές ποσό παρά μόνο "απροσδιορίστου αξίας χρήματα" οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να είχε φυλάξει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, είναι το γεγονός πως στην καταγγελία της η 56χρονη Ρωσίδα, αναφέρει ότι τα χρήματα εκλάπησαν μέσα στο διάστημα από 13 Ιανουαρίου του 2020 έως τις 7 Ιουνίου 2021, οπότε δηλαδή η ίδια επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε την απουσία των χρημάτων. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της, το άτομο που μπήκε μέσα δεν άφησε ίχνη...

Η 56χρονη Ρωσίδα το διάστημα που φαίνεται να έγινε η κλοπή, απουσίαζε από το σπίτι όμως τα χρήματα, σύμφωνα με την ίδια, ήταν εκεί. Και σε αυτό το σημείο έρχονται οι επιφυλάξεις των αστυνομικών. Πως γίνεται να άφησε τόσα λεφτά στο σπίτι και ενάμιση χρόνο μετά να καταγγέλλει την κλοπή τους; Και γιατί τα άφησε πίσω; 

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, αστυνομικοί της οποίας προσπαθούν να ρίξουν φως ...

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Η μνήμη της γιαγιάς ... έριξε φως στην άγρια ληστεία

Ηράκλειο: Χωρίς δημοτικές τουαλέτες η πόλη - " Βροχή " οι διαμαρτυρίες των δημοτών

Ηράκλειο: "Έφυγε" ο 19χρονος που πάλευε για τη ζωή του...

Κρήτη

Μινωικές Γραμμές: Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της Κρήτης από τις 21 Ιουνίου

knossos palace κνωσος παλας μινωικες

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνουν το επιβατικό κοινό και τους συνεργάτες τους για το πρόγραμμα δρομολογίων στις γραμμές της Κρήτης, που θα ισχύει από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Συγκεκριμένα:

τα νέα δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών
τα νέα δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω του Πανελλαδικού Αριθμού Κρατήσεων 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο), στα κεντρικά πρακτορεία ή στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-330198, Πειραιάς: 210-4145744, 210-4080028, Αθήνα: 210-3376910, Σούδα: 28210-81276, Χανιά: 28210-45911-12). Κρατήσεις On-Line στο www.minoan.gr χρησιμοποιήστε τη νέα Υπηρεσία E-Ticket (https://www.minoan.gr/eticket), εκτυπώνοντας το εισιτήριό σας για τις γραμμές εσωτερικού ή κατεβάζοντάς το στην οθόνη του κινητού σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Η κουρά των προβάτων έφερε μπαλωθιές και... συλλήψεις

Ηράκλειο: ΙΧ με τρεις νεαρούς ανετράπη μέσα σε χωράφι

Ηράκλειο: Ζημιές σε αυτοκίνητα μετά την... ματαίωση του κορωνοπάρτι