Κρήτη

Ηράκλειο

Εθελοντισμός και φωτογραφία στο Καπετανάκειο

unnamed.jpg

Ομιλία με τίτλο Shooting people - Helping people θα γίνει από τον εθελοντή φωτογράφο Γιώργο Ξηρογιάννη  την Παρασκευή 5/5 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου (Καπετανάκειο) στις 19.30. Το θέμα της παρουσίασης αφορά τον εθελοντισμό και την φωτογραφία.

Στην συνέχεια ο κ. Ξηρογιάννης θα φωτογραφίσει γυρίσματα της ταινίας "Ευριπίδου Ελένη" την οποία ετοιμάζουν οι μαθητές του Εσπερινού. Η ταινία είναι η δεύτερη κινηματογραφική παραγωγή της ομάδας των μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων)  σε συνεργασία με τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του Σχολείου.

Στην εκδήλωση αυτή ο κ.Ξηρογιάννης, ιδρυτής της εθελοντικής μη κερδοσκοπικής ομάδας PhotoAid-φωτογραφίζοντας με συναίσθημα, θα παρουσιάσει και την φωτογραφία  που προσέφερε στους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου για την αφίσα της ταινίας τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες