Κρήτη

Ηράκλειο

Ερώτηση Κεγκέρογλου για τις εξετάσεις διπλώματος οδήγησης

κεγκέρογλου

Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτησης άδειας οδήγησης.
 
Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:
Εδώ και ένα μήνα, δεν πραγματοποιούνται εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και μια σειρά από άλλες πράξεις, με αποτέλεσμα:
1) να απαξιώνεται η διαδικασία αξιολόγησης  και εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης,
2) να υπονομεύεται η επαγγελματική δραστηριότητα των σχολών οδήγησης και
3) να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι οδηγοί είτε είναι ιδιώτες, είτε άνεργοι που επιθυμούν να εργαστούν, είτε εργαζόμενοι ή και ηλικιωμένοι που θέλουν να αναβαθμίσουν την κατηγορία της άδειας οδήγησης τους, .
Επειδή η κατάσταση ολοένα και δυσχεραίνεται και όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι των σχολών οδήγησης, οι υποψήφιοι οδηγοί και οι εξεταστές, έχει φτάσει στο απροχώρητο  και
επειδή η ρύθμιση, που έχετε υποσχεθεί, δεν έχει ακόμη κατατεθεί και το σχέδιο νόμου ακόμη δεν έχει κατατεθεί
 
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:
 
Πότε επιτέλους θα λύσετε το θέμα που έχει προκύψει από τις άστοχες ενέργειες της Κυβέρνησης;
Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε άμεσα να προβείτε προκειμένου να αποκατασταθεί η διαδικασία διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης;

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής