Κρήτη

Ηράκλειο

Εργασίες πρασίνου σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους από το Δήμο Μαλεβιζίου

πρασινο

Εκτεταμένοι καθαρισμοί και αποψιλώσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασιών πρασίνου, που έχει διαμορφώσει και εκτελεί ο Δήμος Μαλεβιζίου το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια οχημάτων και πεζών.

Υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γρηγόρη Περισυνάκη σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τους κατά τόπους Προέδρους των Συμβουλίων κοινότητας τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες παρεμβάσεις στην περιοχή του Γαζίου. Παρόντες στις εργασίες είναι και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης με τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Άσπρη και μέλη του συμβουλίου.

Αύριο τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Μαλεβιζίου πρόκειται να παρέμβουν στην Τύλισο, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί παρεμβάσεις πρασίνου σε Μάραθος και Δαμάστα, με την παρουσία των Προέδρων των Συμβουλίων Φάνη Κοκκινάκη και Κώστα Μαυράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάπλαση στην Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι

Δήμος Μαλεβιζίου: Αγκαλιάστηκε το πιλοτικό πρόγραμμα αποκομιδής πόρτα – πόρτα

Παρουσιάστηκε το Κέντρο Εναλλακτικού Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Βίντεο)

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο

ΕΚΑΒ

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σώθηκε η ζωή ενός νεαρού άνδρα στην Κρήτη, το μεσημέρι της Δευτέρας (17/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti πρόκειται για έναν 23χρονο στο Ρέθυμνο ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή καταλώνοντας ποντικοφάρμακο!

Εντοπίστηκε άμεσα από τους οικείους του και διεκομισθη με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί προχώρησαν σε πλύση στομάχου στο νεαρό άνδρα με αποτέλεσμα να προλάβουν τα χειρότερα.

Η αστυνομία από την πλευρά της διερευνά τα αίτια που οδήγησαν τον 23χρονο σε αυτή την κίνηση. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στο "μικροσκόπιο" η περίπτωση του 35χρονου με τη διπλή θρόμβωση

Κρήτη: Ο καθηγητής Βγόντζας για την έξαρση των αυτοκτονιών στο νησί

Θρήνος για την 35χρονη Αναστασία (βίντεο)