Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου για τα αδέσποτα

δωρεα ροταρ4ιανος ομιλος

Συνάντηση με την Ιδρυτική Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου «Ηράκλειο El Greco» υπό την αιγίδα της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Λίτσα Χριστοδουλάκη, είχε στο γραφείο της η Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη.

Η κα Χριστοδουλάκη έκανε γνωστή στην Αντιδήμαρχο την πρόθεση του Ομίλου να προχωρήσει σε  δωρεές που στοχεύουν στην ενίσχυση της ζωοφιλίας και την προστασία των αδέσποτων ζώων. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε προτίθενται να παραχωρήσουν προς χρήση από το Δήμο, συγκεκριμένο αριθμό ταϊστρών και ποτιστρών ζώων.

Η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε την πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου για μια σειρά παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με στόχο την διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων στο Ηράκλειο.

Μάλιστα ευχαρίστησε την κα Χριστοδουλάκη για την προσφορά του Ομίλου και επανέλαβε την αναγκαιότητα συνεργασίας και των δημοτών προκειμένου να αντιμετωπισθεί σε ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα με τα αδέσποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ στην Παλαιόχωρα

EKH: Δεν θα επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να παίζει με την αξιοπρέπεια των εργαζομένων

Κρήτη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε βαρέλι!

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά και κλοπές

σύλληψη

Σε συλλήψεις για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών προχώρησε το Σάββατο η Αστυνομία στην Κρήτη. Συνολικά έγιναν έξι συλλήψεις σε Χανιά και Ηράκλειο.

Στα Χανιά συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκαγια κατοχή κάνναβης ενώ στο Ηράκλειο, χειροπέδες φόρεσαν επίσης δύο άνδρες.

Οι δύο από αυτούς, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού είχαν στην κατοχή τους 25 γραμμάρια κάνναβης ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν μικροποσότητα κάνναβης.

Αναφορικά με την κλοπή, αφορά σε μία γυναίκα η οποία διέρρηξε αυτοκίνητο σε περιοχή του Μαλεβιζίου από όπου άρπαξε 450 ευρώ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο, το 40ο θύμα στην άσφαλτο...

Ηράκλειο: Πουλούσαν μαϊμού προϊόντα για γνήσια

ESPA BANNER