Κρήτη

Ηράκλειο

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Γόρτυνας

διανομη τροφιμων

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ( Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ) ότι: Τις παρακάτω ημερομηνίες, Τετάρτη 30/11/2016, Πέμπτη 1/12/2016 , Παρασκευή 2/12/2016 και ώρες 09:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή φρούτων στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα.

Η διανομή αυτή αφορά τους ωφελούμενους που διαμένουν στην Δημοτική Ενότητα της Γόρτυνας. Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα απευθυνθούν στις δικές τους Ενότητες για την παραλαβή των συγκεκριμένων προϊόντων. Επίσης όσοι από τους ωφελούμενους δεν έχουν πάρει τα προϊόντα της προηγούμενης διανομής ( λάδι και φέτα) μπορούν να το κάνουν τώρα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κόβουν το ρεύμα σε οικογένεια με δύο ανάπηρα παιδιά

ΔΕΗ διακοπή ρεύματος

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η καταγγελία που έκανε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, μητέρα τριών παιδιών, τα δύο με αναπηρία 67%.

Η γυναίκα, κατήγγειλε ότι χθες, συνεργείο πήγε στο σπίτι της, για να κόψει το ρεύμα, λόγω χρέους, εξηγώντας παράλληλα τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της, καθώς ο σύζυγός της είναι 3,5 χρόνια άνεργος.

Δεν τους επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι, ωστόσο ανησυχεί ότι θα επιστρέψουν. Το χρέος όπως είπε, έφτασε τις 2.500 ευρώ, καθώς η ρύθμιση των 270 ευρώ συν τον τρέχοντα λογαριασμό που της έκανε η ΔΕΗ, ήταν αδύνατο να αποπληρωθεί, όπως είπε και η ίδια στους υπαλλήλους.

Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η ένταξη της γυναίκας, στην "καθολική υπηρεσία" της ΔΕΗ η οποία, όπως είπε, χρεώνει επί 2 την κιλοβατώρα, μέτρο που αφορά τους κακοπληρωτές!

Η γυναίκα ζητά να μην της κοπεί το ρεύμα και να γίνει ένας διακανονισμός, τον οποίο θα μπορεί να πληρώνει.

Αξίζει να σημειωθεί εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στην υπηρεσία Καθαριότητας του Αγίου Νικολάου, πηγαινέρχεται καθημερινά από το Ηράκλειο και έχει να φροντίσει 3 ανήλικα παιδιά.

Στην εκπομπή παρενέβησαν πολλοί ακροατές οι οποία εξέφρασαν τη στήριξή τους στην οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο πολύπαθος κόμβος αργεί ακόμη - Πότε φεύγουν οι εγκαταστάσεις από τα Λινοπεράματα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξάνονται οι γονείς που αντιδρούν - Εκτός σχολείου τα παιδιά τους