Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Δεν ξεχνούν τα θύματα στον Γεροπόταμο

γεροπόταμος έρευνες

Δεν ξεχνούν συγγενείς και φίλοι τα θύματα του τραγικού συμβάντος που έγινε έναν χρόνο πριν στον Γεροπόταμο.

Υπενθυμίζεται ότι ένα νεαρό ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος Γιαννακάκης και η Ροδούλα Τζαγκαράκη, η 23χρονη αδελφή της Μαριλένα και η μητέρα των κοριτσιών Μαρία Τζαγκαράκη - Χατζηπάνου, χάθηκαν στα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου επιστρέφοντας από γλέντι γάμου.

Το ζευγάρι άφησε πίσω του την κόρη του, μόλις λίγων μηνών.

Εκτός από το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο και τη Ροδούλα που θα τελεστεί αύριο Κυριακή στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Κρούστα Αγίου Νικολάου, σήμερα παράλληλα τελέστηκε το μνημόσυνο για τη Μαρία και τη Μαριλένα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER