Κρήτη

Ηράκλειο

48.000 ευρώ για την αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Βαλή

Δήμος Γόρτυνας

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση κτιρίου - αυλείου χώρου της αίθουσας του πολιτιστικού συλλόγου Βαλή της κοινότητας Γκαγκαλών, του Δήμου Γόρτυνας» με προϋπολογισμό 48.000 ευρώ.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το έντυπο οικονομικής προσφοράς  έως τις 5  Απριλίου 2019  από τα γραφεία της  διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας, στο δημαρχείο των  Αγίων Δέκα, οδός Αντονίνο Ντι Βίτα 1. 
Ο συνοπτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα 8  Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. 

Το  έργο «αναβάθμιση κτιρίου – αύλειου χώρου αίθουσας πολιτιστικού συλλόγου Βαλή της κοινότητας Γκαγκαλών» χρηματοδοτήθηκε μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής από το πρόγραμμα «Διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους» της Περιφέρειας Κρήτης.   

Κρήτη

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

νάθαν δίπλας

Μία εβδομάδα πριν φαίνεται πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 43χρονο Νάθαν, ένα τροχαίο που αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο θάνατος του 42χρονου επήλθε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (11 και 12 Απριλίου).

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε γενική καταπληξία οφειλούμενη σε κακώσεις σπλάχνων κοιλία, όπως αποφαίνεται στο πόρισμά του ο Σταματης Μπελιβάνης και ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος...

Την ίδια ώρα η 32χρονη Σβετλάνα, σύζυγος του Νάθαν, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για περισσότερες από 100 ώρες, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του Νάθαν... 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Θάνατος Βαλυράκη: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάμιξη του Ανθρωποκτονιών