Κρήτη

Ηράκλειο

Πολιτισμός

Ράδιο Κρήτη: Κρητικό γλέντι με τους Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη (Live)

Νίκος και Αντώνης Ξυλούρης, Γιώργης Σαλούστρος, Γιώργης Σταυρακάκης

Το Κρητικό γλέντι συνεχίζεται ζωντανά στο Ράδιο Κρήτη!

Απόψε οι ακροατές του Ράδιο Κρήτη και οι αναγνώστες του ekriti.gr έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους γνωστούς καλλιτέχνες Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη που μαζί με τους μουσικούς Γιώργη Σαλούστρο και Γιώργη Σταυρακάκη, που ξεσηκώνουν το κοινό με τις μελωδίες τους.
 
Δείτε το live:

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν οι δηλώσεις εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Κοινωνικό φροντιστήριο

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020 και την ολοκλήρωση του προγράμματος των πανελλαδικών εξετάσεων (εκτός των ειδικών μαθημάτων) ο Δήμος Ηρακλείου προχωρά και πάλι στην οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Η Αντιδημαρχία Παιδείας στην προσπάθεια της αυτή για την νέα σχολική χρονιά 2020- 2021 ζητά την στήριξη και την συμμετοχή των εθελοντών καθηγητών που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία μίας δομής που στηρίζει ουσιαστικά τους μαθητές και τις οικογένειες τους, που δοκιμάζονται οικονομικά.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ μετά και την πανδημία του COVID-19, η δημιουργία και η στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αποτελεί βασική προτεραιότητα. Έτσι όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν υπηρεσίες από τον ελεύθερο χρόνος τους, έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά Κοινότητα και να πάρουν τις σχετικές πληροφορίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους και να στείλουν ονοματεπώνυμο, ειδικότητα (συμπεριλαμβανομένης και της ξένης γλώσσας), τηλέφωνο και στοιχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στα e-mail και τα τηλέφωνα των Κοινοτήτων:
1η Κοινότητα (κεντρική) dimdiam1@heraklion.gr Τηλ. 2810390108
2 η Κοινότητα (Ανατολική) dimdiam2@heraklion.gr Τηλ. 2810300384
3 η Κοινότητα (Δυτική) dimdiam3@heraklion.gr Τηλ. 2810370692
4 η Κοινότητα (Νότια) dimdiam4@heraklion.gr Τηλ.  2810231666
Κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού alikarnassos@heraklion.gr Τηλ. 2813409814 - 409816