Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Δωρεάν σεμινάριο Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης στο Ηράκλειο

Ψυχοσωματική Νοημοσύνη

Η ομάδα της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 με ένα ΔΩΡΕΑΝ μονοήμερο σεμινάριο από 17:30 έως 21:00 στο  AQUILA ATLANTIS HOTEL με τίτλο "Οι 4 Πύλες της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης" και η πρόσβαση στο κοινό που θα ήθελε να το παρακολουθήσει θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη όραμά μας είναι να ζούμε σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου θα κυριαρχεί η έμπνευση, η έκφραση και το πάθος για ζωή. Η Ομάδα μας βασιζόμενη στη σύγχρονη γνώση και την εμπειρία των Νευροεπιστημών, προσφέρει γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα ώστε να γίνει κατανοητή η συνεργατική σχέση μεταξύ Συναισθηματικού, Πνευματικού και Σωματικού επιπέδου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων για τη ζωή όλων μας.
          
  Υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω σ’ αυτό, όμως η επόμενη δράση μας είναι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 με ένα ΔΩΡΕΑΝ μονοήμερο σεμινάριο από 17:30 έως 21:00 ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS Υγείας 2 Ηράκλειο, Κρήτης. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Λεωνίδας Καστρινάκης ο οποίος μέσα από την επαγγελματική του πορεία στον τομέα υγείας, την εκπαίδευση του στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στην ανθρώπινη συμπεριφορά, θα προσπαθήσει να κάνει κατανοητό την σχέση του ψυχικού με τον σωματικό πόνο, αλλά και πως μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή εξέλιξης και δημιουργίας.
           
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο-σεισμός: Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή Αρκαλοχωρίου

Ο χώρος όπου στήνονται οι σκηνές για τους σεισμόπληκτους.

Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις έγιναν νωρίτερα αισθητές στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Συγκεκριμένα, ένας ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε στις 23:10 την περιοχή. Στη συνέχεια, στις 23:56 είχαμε μετασεισμό 3,3R, στις 00:29 μετασεισμό 3,4R, ενώ ακολούθησε μία νέα σεισμική δόνηση, έντασης 4,4 βαθμών, στις 00:37.

Από την ώρα του φονικού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ, που "χτύπησαν" το πρωΐ στις 09,17' το Αρκαλοχώρι και τις γύρω περιοχές, αφήνοντας ένα νεκρό, τουλάχιστον 35 τραυματίες, πολλές υλικές ζημίες σε κτίρια και χιλιάδες άστεγους, μέχρι τις 18:27 είχαν σημειωθεί 58 μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους από 1,8 έως 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Σεισμός: Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Ηράκλειο - Σεισμός: Ανακοινωθέν από την Εκκλησία της Κρήτης

ESPA BANNER