Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Σέρβιρε ποτά σε πελάτες... και φόρεσε χειροπέδες

Αλκοόλ

Στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος χθες βράδυ εντοπίστηκε να λειτουργεί το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να σερβίρει αλκοόλ στους πελάτες και πέρα από το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 που του επβλήθηκε... φόρεσε και χειροπέδες.

Στο Ηράκλειο, ιδιοκτήτης καφενείου εντοπίστηκε επίσης να σερβίρει ποτό σε καθίμενους πελάτες και τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Συνλικά στην Κρήτη χθες έγιναν 2.498 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 20 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 75 για άσκοπες μετακινήσεις.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στην εντατική παιδί μετά από χειρουργείο

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Έκλεψαν χρήματα από άστεγο

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Σοκ από τον θάνατο του αγαπητού Γιώργου

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων