Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Νεκρός ο οδηγός του απορριμματοφόρου που ανετράπη στην εθνική οδό

ασθενοφορο

Τραγική τροπή πήρε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος του Σταλού, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ανετράπη απορριμματοφόρο. Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε και στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική, όμως άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο αργότερα.

απορριμματοφόρο

απορριμματοφόρο, by renas

(φωτογραφία zarpanews.gr)

Το βαρύ όχημα ανετράπη μετά τη σύγκρουσή του με ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του ΙΧ και ο συνοδηγός του απορριμματοφόρου, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο άτυχος άνδρας, είναι το 15ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, από την 1/1/2017 στην Κρήτη...

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης