Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: «Είσαι ανεπιθύμητος» φώναξαν στον Φίλη καθηγητές και μαθητές

φιλης χανια.jpg
 clock 19:37 | 04/11/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέλη της ΕΛΜΕ και φοιτητές, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, στα Χανιά, στα πλαίσια του Συνεδρίου της Μαθηματικής Εταιρείας.

κατά την είσοδο του Νίκου Φίλη, στο χώρο του συνεδρίου, καθηγητές και φοιτητές, ύψωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα ενώ ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, κ. Κελαϊδής, ανέφερε στον κ. Φίλη, ότι η παιδεία έχει καταστραφεί λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

φιλης χανια.jpg

φιλης χανια.jpg, by lamprakis

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Βασίλης Λιόντος, και εκπρόσωποι φοιτητών, αναφέρθηκαν στα προβλήματα της παιδείας, σημειώνοντας »με την πολιτική που εφαρμόζει το Υπουργείο Παιδείας, η οποία διαλύει την δημόσια εκπαίδευση, καταργούν τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και διαμορφώνουν εργασιακό μεσαίωνα για τους πολίτες».

Εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τόνισε ότι » Βρισκόμαστε εδώ για δείξουμε την αγανάκτηση μας, για όσα βιώνουμε, στα Ελληνικά πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια».

zarpanews.gr

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis