Κρήτη

Αστυνομικά

Εκλογή Καρακούδη στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας

ekloges2015_karakoudis.jpg

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του 25ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, των εκπροσώπων στα συμβούλια μεταθέσεων και στο ΤΕΑΠΑΣΑ.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της κ. Στέλιο Καρακούδη, ο οποίος ως υποψήφιος με την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών Αστυνομίας (ΕΣΚΑ), συγκέντρωσε συνολικά 60 σταυρούς προτίμησης, ισοψηφώντας στη πέμπτη θέση με άλλους δύο συν υποψηφίους του, καταλαμβάνοντας θέση τακτικού μέλους στο νέο 15 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

synedrio2015_antiproswpoi_penaa.jpg

synedrio2015_antiproswpoi_penaa.jpg, by lamprakis

Κατά την εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 3 συνδυασμοί, οι οποίοι έλαβαν τους εξής ψήφους:  ΕΣΚΑ: 77 (72,65%), Συνεργασία ΑΚΙΔΑ- ΝΕΣΠΑΑ: 21 (19,81%), Νέα ΠΝΟΗ: 8 (7,54%)

Για τον Συνδυασμό της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αξιωματικών Αστυνομίας (ΕΣΚΑ) τα αποτελέσματα για το Δ.Σ. είχαν ως εξής : 

ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης (έλαβε 74 σταυρούς)

ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας(έλαβε 70 σταυρούς)

ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος(έλαβε 69 σταυρούς)

ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ Αθανάσιος(έλαβε 65 σταυρούς)

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος (έλαβε 60 σταυρούς)

ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός (έλαβε 60 σταυρούς)

ΠΕΤΡΟΥ Νικόλας (έλαβε 60 σταυρούς)

ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος (έλαβε 59 σταυρούς)

ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταυρός (έλαβε 59 σταυρούς)

ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος (έλαβε 58 σταυρούς)

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ Αριστείδης(έλαβε 57 σταυρούς)

ΜΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Χρήστος (έλαβε 19 σταυρούς)

ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης (έλαβε 14 σταυρούς)

Η Ένωση, με ανακοίνωσή της "ευχαριστήσει όλα τα μέλη της, που με τη στήριξή τους και τη βοήθεια τους κατάφεραν να θέσουν τη Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών σε συνεχή ανοδική τροχιά. Το έργο και η πορεία που έχει χαράξει η Ένωση μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα αδιαμφισβήτητα αναγνωρίστηκε από τους αντιπροσώπους Αξιωματικούς της Ομοσπονδίας μας, τοποθετώντας με την εκλογική τους προτίμηση τον εκπρόσωπο μας  στις υψηλότερες θέσεις για το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α".  

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ