Κρήτη

Αστυνομικά

Πέμπτος στις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ο Στέλιος Καρακούδης από την Κρήτη

Στελιος Καρακουδης

Ηχηρή παρουσία και από την Κρήτη θα έχει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.
Ο Ηρακλειώτης Αξιωματικός Στέλιος Καρακούδης, Αστυνόμος Β', Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αι Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, κατά τη διάρκεια των εκλογών την Πέμπτη (10/12) για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας εξελέγη πέμπτος κατά σειρά. 
Ο κ. Καρακούδης που ήταν υποψήφιος με την παράταξη ΕΣΚΑ (Ενωτική Συνδικαλιστική Kίνηση Αξιωματικών) κατάφερε να συγκεντρώσει 60 ψήφους και να είναι ο μοναδικός από την Κρήτη που θα λάβει θέση στο νέο ΔΣ. 
Να σημειωθεί ότι μέσα σε ένα μήνα ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης θα προσκαλέσει όσους εκλέχθηκαν προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER