Κόσμος

Στραγγάλισε την κόρη της και πήδηξε στο κενό

μητέρα στραγγάλισε την κόρη της

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στη νοτιοδυτική Σιβηρία όπου μία 29χρονη μητέρα σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της και στη συνέχεια βούτηξε στο κενό από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας, προσπαθώντας να θέσει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα που έπασχε από ανίατη μορφή καρκίνου κατέρρευσε λόγω της κατάστασης υγείας της και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αφού πρώτα στραγγάλισε την εννιάχρονη κόρη της. Ωστόσο, επιβίωσε τη πτώσης και τώρα νοσηλεύονται. Οι κάτοικοι της περιοχής τη βρήκαν να κείτεται στο χιόνι και να φωνάζει από τον πόνο. Κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Ένας περίοικος είπε στα τοπικά Μέσα: "Ήταν ημίγυμνη. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν μέσα στο αίμα αν και δεν έφερε πληγές στο σώμα της. Τι ρώτησα τι συνέβη αλλά δεν απάντησε. Μόνο έλεγε βοήθησέ με, δεν αισθάνομαι τα χέρια και τα πόδια μου".

Τα σωστικά συνεργεία την έβαλαν στο ασθενοφόρο ενώ αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν την εννιάχρονη νεκρή σε λίμνη αίματος δίπλα στην κεντρική είσοδο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα είχε χτυπήσει το παιδί της με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι προτού το στραγγαλίσει. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στη γυναίκα ανήκε στην κόρη της, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η γυναίκα που πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο διαμέρισμα: "Δεν αντέχω να ζω άλλο με αυτούς τους αφόρητους πονοκεφάλους. Συγγνώμη. Αγαπώ την κόρη μου πάρα πολύ".

Η 29χρονη μητέρα νοσηλεύεται για πολυάριθμα κατάγματα που υπέστη λόγω της πτώσης. Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Ανακοίνωση από την τοπική Επιτροπή Έρευνας "στις 16 Ιανουαρίου η γυναίκα στραγγάλισε την 9χρονη κόρη της μέχρι θανάτου. Μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται με πολλά τραύματα. Η ύποπτη θα τεθεί υπό κράτηση όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο".

Οι ντετέκτιβ θεωρούν ότι η γυναίκα έπαθε νευρική κρίση λόγω της ασθένειάς της και γι' αυτό σκότωσε το παιδί της και θέλησε να αυτοκτονήσει. Ο σύζυγος της γυναίκας είναι στρατιωτικός και έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι.

Πηγή: Daily Mail

 

Περίεργα - Παράξενα

Βρέθηκε νεκρό πουλί 46.000 ετών άριστα διατηρημένο (φωτο)

νεκρό πουλί 46.000 ετών

Το πουλί που βρέθηκε στην Σιβηρία ήταν τόσο καλά διατηρημένο, που ακόμα και οι επιστήμονες χαρακτήρισαν την περίπτωση εξαιρετική. 

Το πουλί ήταν 46.000 ετών, όμως ήταν τόσο καλά διατηρημένο που φαινόταν σαν να πέθανε την προηγούμενη μέρα. 

Συγκεκριμένα, το πουλί ανακαλύφθηκε από τους κυνηγούς ελεφαντόδοντου κοντά στο χωριό Belaya Gora στη βορειοανατολική Σιβηρία. 

Εκείνοι αρχικά θεώρησαν πως το πουλί μάλλον είχε πεθάνει πρόσφατα, ωστόσο το πήγαν σε εμπειρογνώμονες του Σουηδικού Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, η οποίοι αποκάλυψαν πως το πουλί είναι 46.000 ετών. 

«Αυτό το εύρημα υποδηλώνει ότι οι κλιματικές αλλαγές που έγιναν στο τέλος της εποχής των Παγετώνων οδήγησαν στο σχηματισμό νέων ειδών», δήλωσε ο Dalén, ένας από τους εμπειρογνώμονες, στο CNN, υποδεικνύοντας ότι το παγωμένο πουλί μπορεί να είναι πρόγονος δυο σημερινών ειδών».

Το πουλί είναι άριστα διατηρημένο εξαιτίας του πάγου αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εξαιρετική.