Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Ο 46χρονος έκοψε τα χέρια του πατέρα του όταν αυτός προσπάθησε να αμυνθεί

Image
τρικαλα πατροκτονος
 clock 17:38 | 19/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία του 77χρονου άνδρα στα Τρίκαλα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του γιου κατά τρόπο που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) όταν ο 46χρονος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως δολοφόνησε τον πατέρα του με ένα αλυσοπρίονο μετά από καβγά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το σκηνικό που αντίκρισαν μέσα στον βοηθητικό χώρο της βιοτεχνίας επίπλων όπου έγινε το έγκλημα παρέπεμπε σε χολιγουντιανή ταινία τρόμου.

Μέσα στον χώρο της βιοτεχνίας υπήρχε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια στα οποία, πατέρας και γιος, συνήθιζαν να ξεκουράζονται μετά τη δουλειά. Στο σημείο αυτό τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν τη σορό του 77χρονου αποκεφαλισμένη καθώς και ανθρώπινα μέλη μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Το κεφάλι είχε αποκοπεί τελείως, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν και αυτά σχεδόν αποκομμένα, το αριστερό από τον βραχίονα και το δεξί από το ύψος του ώμου, με τον δράστη να λέει στους αστυνομικούς ότι τα πάνω άκρα του πατέρα του κόπηκαν την ώρα που προσπαθούσε να αμυνθεί από το πριόνι.

Φωτογραφίες από τον χώρο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα:

Image
Τρίκαλα έγκλημα
Image
Τρίκαλα έγκλημα

 

Image
Τρίκαλα έγκλημα

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος δράστης φέρεται να είπε στις Αρχές, όταν κάλεσε στο τηλέφωνο την αστυνομία: «Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου».

Αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο, ήθελε να αυτοκτονήσει

Ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με το αλυσοπρίονο λέγοντας πως ήθελε να αυτοκτονήσει.

Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και εξετάζεται αν έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, δεν είχε απασχολήσει ποτέ κατά το παρελθόν τις Αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική .



Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες μεταξύ τους, οι οποίοι μάλιστα εντάθηκαν μετά και τον θάνατο της μητέρας του δράστη.



Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου. Φως στον τρόπο που συντελέστηκε το έγκλημα αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

«Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε γείτονας

Μιλώντας στο ThessToday, γείτονας υποστήριξε ότι άκουσε πατέρα και γιο να μαλώνουν.

«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», πρόσθεσε.

Φωτογραφίες από protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛ.ΑΣ: Μπαράζ συσκέψεων για την «κάθοδο» των αγροτών στην Αθήνα - Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί

Άφαντα τα παιδιά των «παλαιοχριστιανών» – Στον εισαγγελέα ο 45χρονος

Τρίκαλα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis