Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον πατροκτόνο με το αλυσοπρίονο (βίντεο)

Image
τρικαλα πατροκτονος
 clock 07:45 | 19/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σόκαρε το Πανελλήνιο η άγρια πατροκτονία που αποκαλύφθηκε την Κυριακή στα Τρίκαλα, όταν γιος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρες μετά τη φρικιαστική πράξη του ο 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος δράστης φέρεται να είπε στις Αρχές, όταν κάλεσε στο τηλέφωνο την αστυνομία: «Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο. O δράστης προσπάθησε αρχικά να τεμαχίσει τον πατέρα του προκειμένου να ξεφορτωθεί τη σορό του. Ωστόσο, ο 46χρονος πατροκτόνος δεν τα κατάφερε και έτσι φέρεται να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει πάρει κατάθεση από τον δολοφόνο. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς φέρει στο κεφάλι τραύμα από αμβλύ αντικείμενο, κάτι το οποίο μαρτυρά πως είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στους δυο άνδρες.

«Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε γείτονας

Μιλώντας στο ThessToday, γείτονας υποστήριξε ότι άκουσε πατέρα και γιο να μαλώνουν.

«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Ολονύχτιες έρευνες με drones εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες για τους δύο αγνοούμενους - Αγωνία από τους συγγενείς τους

Ηράκλειο: Κλείνει για 6 μέρες από Δευτέρα το αεροδρόμιο - Πως θα εκτελούνται οι πτήσεις στο νησί

Στην Αθήνα αντιπροσωπεία αγροτών της Κρήτης - Σειρά επαφών σε υπουργεία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis