Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ειδώλιο δύο άνδρες για απόπειρα βιασμού 15χρονου

Image
δικαστηριο
 clock 13:21 | 18/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Για απόπειρα βιασμού, κατήγγειλε ένας 15χρονος, δύο άνδρες ηλικίας 29 και 26 ετών, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 15χρονου από τη Συρία, το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε στα τέλη  Μαΐου του 2018, καταλήγοντας στη σύλληψη των δύο ανδρών. Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, στον 29χρονο για απόπειρα βιασμού και στον 26χρονο για απλή συνδρομή στην απόπειρα.

Οι δύο άνδρες ιρακινής καταγωγής παραπέμφθηκαν σε δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Όλα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος για την απόπειρα βιασμού

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, στις 29 Μαΐου 2018 στις 4:30 τα ξημερώματα, ο 29χρονος κατηγορείται ότι μπήκε στον χώρο όπου έμενε ο 15χρονος. Εκεί, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον φιλά στο λαιμό, προσπαθώντας παράλληλα να του βγάλει τα ρούχα με πρόθεση να τον εξαναγκάσει σε συνουσία. Τότε ο 15χρονος αντιστάθηκε και τον απώθησε, ενώ κατάφερε να ξεφύγει και να βγει έξω ζητώντας βοήθεια. 

Σύμφωνα με τον 15χρονο, ο 26χρονος κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ήταν έξω εποπτεύοντας το χώρο, για να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που έρχονταν κανείς. Μετά τη σύλληψη και τις απολογίες τους, οι δύο άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο "χάρτης" των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 – 22 Δεκεμβρίου

Τραγωδία στα Τέμπη: Έρχονται νέες διώξεις για την τηλεδιοίκηση

Κρήτη: Βίαιη συμπλοκή μεταξύ πέντε νεαρών - Ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis