Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 150 άτομα σφίγγει ο κλοιός για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Image
οπαδοι
 clock 00:20 | 09/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Η αστυνομία φέρεται να έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών 150 άτομα από όσους προσήχθησαν στου Ρέντη, ώστε να εντοπιστεί το άτομο ή τα άτομα που ευθύνονται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, από τους 424 προσαχθέντες, περίπου οι 200 έχουν αφεθεί ελεύθεροι, γιατί ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA. Έτσι, οι αρχές φέρεται να αναζητούν τον ένοχο ή τους ενόχους σε 150 άτομα, εκ των οποίων οι 25 είναι σεσημασμένοι.

Σημειώνεται, ότι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Για την υπόθεση υπήρξε παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο.

Με επιστολή προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ζητείται να γίνει απαιτούμενη ενέργεια, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis