Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης

Image
Εγκλημα - Σαλαμίνα
 clock 19:46 | 05/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ την σύντροφό του, πυροβολώντας την μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σαλαμίνα, όπου είχε βρει καταφύγιο. Τον συνέλαβαν στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος με την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε δίπλα του. Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Από το μικρό τζάμι της πόρτας του πατρικού της σπιτιού στην Σαλαμίνα, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο ο δράστης την άτυχη 43χρονη με τις έρευνες επικεντρώνονται στον 72χρονο σύντροφό της.

Λίγο πριν τις επτά το πρωί οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς χωρίς να φανταστούν την τραγωδία που επρόκειτο να αποκαλυφθεί.

Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας της 43χρονης:

 

«Η κοπέλα σαν να παρακαλούσε, ήταν υστερική η φωνή της και δεν μπορούσα να καταλάβω, ακατάληπτες λέξεις και τρόμαξα, σηκώθηκα, ακούω το μπαμ, μπαμ και λέω πυροβολισμοί ήταν αυτοί. Μετά όμως άκρα ησυχία και υπέθεσα ότι κάποια παιδιά περνούσαν και έμεινε εκεί η κατάσταση.

 

Στις 2 Δεκεμβρίου η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Η αστυνομία, όμως, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί πρότειναν στην καταγγέλλουσα να εγκαταστήσει στο κινητό της την εφαρμογή «panic button» και να αποχωρήσει από το σπίτι που συζούσαν. Έτσι, βρήκε καταφύγιο με το 15χρονο παιδί της στην κατοικία της μητέρας της.

 

 

 

Η 43χρονη μετά την καταγγελία στην αστυνομία είχε εγκατεστημένο στο κινητό της τηλέφωνο το panic button, όμως δεν πρόλαβε να το ενεργοποιήσει, καθώς ο δράστης την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε 2 φορές.

 

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η μητέρα της νωρίς το πρωί.

 

Την τραγική σκηνή που εκτυλίχθηκε μεταφέρει ένας γείτονας «Γύρω στις 8 και κάτι «Το παιδί μου, το παιδί μου» και τρέχω ανθρώπινο, γειτόνισσα είναι και τρέχω να βοηθήσω και βλέπουμε δυστυχώς την κοπέλα μπροστά στην πόρτα, νεκρή. Αίμα δεν φαινόταν γιατί είχε χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα και ήταν στην πλάτη της σκεπασμένη με ένα σεντόνι. Είχε το θράσος και την σκέπασε κιόλας.

 

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης γνώριζε την πρωινή ρουτίνα του θύματος και την ώρα που αυτή θα ήταν μόνη στο σπίτι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

Θρίλερ με τη 43χρονη που δολοφόνησαν στη Σαλαμίνα - Άφαντος ο σύντροφός της

 

Κρήτη - ανομβρία: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τις ελιές και για την επόμενη χρονιά αν δεν βρέξει φέτος

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis