Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας δυο ανηλίκων ο 45χρονος που μαχαιρώθηκε από πρώην υπάλληλό του

Image
Πατέρας δυο ανηλίκων ο 45χρονος που μαχαιρώθηκε από πρώην υπάλληλό του
 clock 21:08 | 23/02/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα ίχνη των δραστών της άγριας δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Αστυνομία καθώς έχουν ταυτοποιηθεί ήδη δυο δράστες.

Πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 13 και 14 ετών αντίστοιχα ήταν ο άτυχος άνδρας που υπέκυψε από τις μαχαιριές πρώην υπαλλήλων του μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων. Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της ζήτησε νωρίτερα σήμερα να γίνει σεβαστός ο ανθρώπινος πόνος τον οποίο βιώνουν και τονίζει ότι «δεν είναι σε θέση ούτε και πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει επίσης ότι: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, είναι συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες». Ο 32χρονος πρώην υπάλληλος του ταχυφαγείου, απολύθηκε πριν από δύο εβδομάδες και αυτό κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η «εκδίκησή» του.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ακόμα παλαιότερα είχε εργαστεί στο κατάστημα και ακόμα ένα από τους δράστες. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των 4 δραστών.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην επίθεση
Το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην Θεσσαλονίκη ο 32χρονος εισέβαλε στο ταχυφαγείο μαζί με τέσσερις συνεργούς και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια τον χτυπούσαν όλοι με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο να μαχαιρώνει τέσσερις φορές τον 45χρονο στο στήθος και μια εξ αυτών τον τραυμάτισε μοιραία. Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Οι άνδρες των ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν τον θάνατό του.

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis