Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο περιστατικό bullying: 17χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους

Image
bullying
 clock 12:40 | 04/09/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος στο Γαλάτσι όπου 20 ανήλικοι τον χτυπούσαν επί δέκα λεπτά, προκαλώντας του βαρύτατους τραυματισμούς.

Η μητέρα του εφήβου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό: "Το περασμένο Σάββατο, 8 το απόγευμα, ήρθαν κάποιοι φίλοι του από το σπίτι για να πάνε για καφέ, ήρθαν από την πλατεία που είμαστε, να πάρουν και τις κοπέλες τους να πάνε για καφέ. Είναι ήδη σε εξέλιξη ένας καβγάς με δυο παιδιά που δεν τα γνώριζαν, το ένα απλώς εμφανισιακά, αλλά δεν είχαν φιλική σχέση. Χωρίς να επέμβει ο γιος μου ούτε να μπει στον καβγά, ούτε να προσπαθήσει κάποιο από τα παιδιά, απλά το μόνο που είπε ο γιος μου ήταν "παιδιά σταματήστε". Έρχεται με φόρα ένα άλλο παιδί, τον βρίζει, του λέει "ποιος είσαι εσύ που θα πεις αν θα σταματήσουμε και τι θα κάνουμε". Του χώνει μια μπουνιά στα μούτρα, τον πετάει κάτω και του ρίχνει άλλη μια κλωτσιά απανωτά. Δεν προλαβαίνει να αντιδράσει το δικό μου το παιδί, μαζεύεται ένα μπουλούκι από 18-20 παιδιά πάνω από το κεφάλι του και αρχίζουν να τον χτυπούν ανελέητα" είπε η γυναίκα. "Ο αρχηγός που φάνηκε ότι ήταν το παιδί το συγκεκριμένο του είπε γιατί να ανακατευτείς εσύ, για ποιον λόγο μιλάς εσύ και του έχωσε μια μπουνιά. Έμαθα αργότερα ότι ήθελαν να κάνουν τσαμπουκά. Αυτό είναι το παιχνίδι τους, είναι παιχνίδι επιβολής, ακούστηκαν διάφορα κρούσματα, την άλλη μέρα το ίδιο με άλλα δυο παιδάκια ακούστηκε. Χτυπούσαν τον γιο μου τουλάχιστον δέκα λεπτά, έφθασε σε σημείο λίγο πριν λιποθυμήσει, του είχαν σκίσει την μπλούζα, τον είχαν σύρει, τον είχαν χτυπήσει πάρα πολύ στο κεφάλι, ευτυχώς το παιδί μου γνωρίζει πολεμικές τέχνες, είναι αθλητής και ήξερε να προστατευτεί αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί ούτε να αμυνθεί. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, στην κάτω γνάθο έχει κάταγμα που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Γδαρσίματα σε όλο του το σώμα. Έχει χτυπήσει στην κοιλιά, έχει πάθει μόλυνση, παίρνει θεραπευτική αγωγή και παρακολουθείται από ψυχολόγο και έχει υποστεί σοκ και φοβάται μην ξαναγίνει οτιδήποτε. Τον χτύπησαν ανελέητα, είναι από άλλη περιοχή τα παιδιά αυτά και πάνε από πλατεία σε πλατεία για να δημιουργούν αυτό το θέμα. Οι γονείς έχουν αναστατωθεί.. Αναγνωρίσαμε, βρήκαμε μέσω messenger και facebook, τα προφίλ των 4 από τους 20, καταλήξαμε στην αστυνομία, τους αναγνώρισε ο γιος μου και το παραδέχτηκαν και μάλιστα μπροστά του τού έλεγαν εγώ σου έδωσα δύο κλωτσιές, εγώ σου έδωσα τρεις μπουνιές...".

Η δικηγόρος της οικογένειας, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή, έκανε λόγο για σκληρή συμμορία ανηλίκων, που έχει γίνει φόβος και τρόμος στο Γαλάτσι. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας έστειλε μηνύματα στον 17χρονο, ζητώντας του να μην δώσει συνέχεια.

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε η αναφορά της δικηγόρου πως όταν η οικογένεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση, ο αξιωματικός υπηρεσίας, δύο ημέρες, μετά το συμβάν τους προέτρεψε να μην προβούν σε σχετική μήνυση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis