Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισόβια ξανά στον 41χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε την φίλη του στη Θεσσαλονίκη

Image
φυλακή
 clock 20:32 | 11/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε και το Εφετείο στον 41 ετών άντρα που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε την 40χρονη τοξικοεξαρτημένη φίλη του και στη συνέχεια με την τραπεζική της κάρτα έκανε αναλήψεις μετρητών και διάφορες μικρο-αγορές. Επιβεβαιώνοντας την ετυμηγορία του πρωτόδικου δικαστηρίου, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Σε αντίθεση με την πρωτοβάθμια δίκη, όταν ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την 40χρονη, αποδίδοντας τον θάνατο της σε ενδοφλέβια χρήση κοκαϊνης, αυτή τη φορά ομολόγησε ότι την τραυμάτισε θανάσιμα, χτυπώντας την με ξύλο στο κεφάλι, ύστερα από καβγά

«Λογοφέραμε, άρχισε να με μειώνει για μία γνωριμία που είχα κάνει με γυναίκα στο facebook», είπε στην απολογία του και περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις οποίες προχώρησε στη συνέχεια και είχε ομολογήσει πρωτόδικα, για να «ξεφορτωθεί», όπως είπε, το πτώμα.

«Αποφάσισα να διαμελίσω το σώμα και να το κάψω. Ήξερα ότι εκείνη την ώρα κατέστρεφα τη ζωή μου. Ήμουν στα χαμένα», είπε, αποδεχόμενος ότι τεμάχισε το άψυχο σώμα με ηλεκτρικό πριόνι (τύπου σέγα) και κοπίδι, ρίχνοντας τα μέλη του στη σόμπα, 

Στηριζόμενες σε μπαστούνι λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο 41χρονος εξήγησε στους δικαστές ότι προέβη το επόμενο διάστημα στις αναλήψεις των μετρητών ώστε να φαίνεται ότι η γυναίκα βρίσκεται εν ζωή και να παραπλανήσει με αυτόν τον τρόπο τις Αρχές σε περίπτωση που τον στοχοποιούσαν για τον θάνατό της. Ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, λέγοντας ότι έκανε λάθος και απευθυνόμενος προς τους δικαστές ζήτησε να τους δώσουν μία ευκαιρία. «Το κίνητρό του ήταν τα χρήματα» σημείωσε ο εισαγγελέας της έδρας που πρότεινε την ενοχή του, πρόταση με την οποία συντάχθηκαν οι δικαστές.

Διαβάστε επίσης 

Κρήτη - αυτοδιοικητικές εκλογές: Η σταυροδοσία των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία: Η Γαρουφαλιά Χριστοδουλάκη πρόεδρος στο Παράρτημα Ηρακλείου - Το νέο Δ.Σ

Ισραήλ: Συμφωνία Νετανιάχου με την αντιπολίτευση για κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης - «Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη Γάζα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis