Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα θεωρία που ανατρέπει όσα ξέραμε για τα ζώδια

zodia.jpg
 clock 21:37 | 26/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Είτε τα πιστεύουμε είτε όχι όλοι μας ξέρουμε σε ποιό ζώδιο ανήκουμε. Μόνο που ίσως το ξέρουμε λάθος !!! Μία επιστημονική θεωρία που παρουσιάζει το BBC αποδεικνύει πως τα ζώδια και οι ημερομηνίες γέννησης που τα καθορίζουν είναι λάθος.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε ένα ζώδιο καθορίστηκαν πριν από 2000 χρόνια όταν ο ζωδιακός κύκλος αρχικά επινοήθηκε. Η Γη όμως επηρεάζεται από την έλξη που της ασκεί η Σελήνη και ο Ήλιος προκαλώντας ένα φαινόμενο «ταλάντευσης» στον πλανήτη μας.

Εξαιτίας αυτής της δραστηριότητας όπως τονίζουν στο BBC η Dara O Briain και η αστρονόμος Radmila Topalovic, μετά τον καθορισμό των ζωδίων, οι αστερισμοί έχουν, κατά κάποιο τρόπο, μετακινηθεί κατά ένα μήνα.

«Αν υποθέσουμε πως έχουμε γεννηθεί προς τα τέλη Ιανουαρίου, σημαίνει πως ο Ήλιος είναι στον αστερισμό του Υδροχόου. Εάν όμως κοιτάξουμε που είναι ο Ήλιος την ημέρα των γενεθλίων μας, θα δούμε πως δεν είναι στον Υδροχόο αλλά στον γειτονικό αστερισμό του Αιγόκερου», εξηγεί η κ.Topalovic.

Συνεπώς τίθεται το ερώτημα: Τελικά τι ζώδιο είμαστε;

Στην ιστοσελίδα του BBC όπου και δημοσιεύεται η σχετική έρευνα, υπάρχειδιαθέσιμη πλατφόρμα στην οποία εισάγοντας την ημερομηνία γέννησής σας, μπορείτε να μάθετε τι ζώδιο είστε...τελικά!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis