Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Αλλοδαποί μπράβοι της νύχτας πυροβόλησαν τους Κρητικούς

Γκάζι - πυροβολισμοί
 clock 12:55 | 17/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες, που πυροβόλησαν εν ψυχρώ την παρέα των Κρητικών στο Γκάζι, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς μπράβους, με δράση στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι μάλιστα είναι γνωστοί στις Αρχές. Πολλοί εκ των οποίων που έχει βάλει στο στόχαστρο η ΕΛ.ΑΣ., είναι Αλβανοί.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν να έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό και πιθανότατα στην Αλβανία. Το όχημά τους, δε, είχε νοικιαστεί με leasing, ενώ δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Η αιματηρή επίθεση στο Γκάζι προβληματίζει και τρομάζει, καθώς στη θέση των νεαρών θα μπορούσε να ήταν ο κάθε ένας  ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να είχε επιλέξει να βγει για διασκέδαση στο Γκάζι και στη συνέχεια να πάει για φαγητό μαγαζί που βρισκόταν η παρέα.

Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται για κάποια βεντέτα, ή για κάποιο ξεκαθάρισμα.

Πρόκειται για δυο αδίστακτους δράστες, οι οποίοι για ασήμαντη αφορμή έβγαλαν όπλα και μάλιστα πυροβόλησαν σχεδόν εξ 'επαφής.

Οι έμπειροι άνδρες του τμήματος εκβιαστών ερευνούν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να δουν αν πρόκειται για άτομα που εργάζονται στην περιοχή ως προστασία σε κάποια επιχείρηση ή αν περνούσαν τυχαία από εκεί. Η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της την πινακίδα του οχήματος και έχει εντοπίσει πως είναι νοικιασμένο.

Από τις μαρτυρίες που είχε λάβει μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τουλάχιστον 10, έχει ήδη σκιαγραφήσει το προφίλ και τη δράση των αντρών. Η σύλληψή τους θεωρείται θέμα χρόνου και προφανώς αυτή θα επαναφέρει εν μέρη το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που εργάζονται στην περιοχή ή την επιλέγουν για την διασκέδασή τους.

Οι τραυματίες, δύο αδέρφια, 34 και 28 ετών, ο Δημήτρης και ο Γιάννης και ο φίλος τους, Φραγκίσκος, 28 ετών, είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με άλλα άτομα  ως προεόρτια για το γάμο κολλητού τους, στις 29 Δεκεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης:

Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος από τα Μάλια - Τα νεώτερα για τους άλλους δύο

Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο» – Τι λένε οι συγγενείς των τραυματιών

Γκάζι: Σοκ από την επίθεση στους τρεις Μαλιώτες - Κατέθεσε μέλος της παρέας, τί λένε οι συγγενείς τους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis