Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάζι: Σοκ από την επίθεση στους τρεις Μαλιώτες - Κατέθεσε μέλος της παρέας, τί λένε οι συγγενείς τους

Γκάζι
 clock 07:28 | 17/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε σοβαρή κατάσταση στo Νοσοκομείο Γεννηματάς παραμένουν τα δύο αδέλφια από τα Μάλια Ηρακλείου ηλικίας 28 και 34 ετών, τα οποία φέρουν τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες με τις οποίες τους «γάζωσε» ο πιστολέρο με το ανθρακί τζιπ, χθες τα ξημερώματα στο Γκάζι.



Με πιο ήπια τραύματα νοσηλεύεται και ο 29χρονος φίλος τους ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος μετά τη δολοφονική επίθεση από τους δύο αγνώστους άνδρες έξω από γνωστό club της περιοχής.

Ο 34χρονος χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και οι άλλοι δύο φέρουν, επίσης, τραύματα στο κεφάλι και υπάρχει ενδεχόμενο να χειρουργηθούν εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς. Προς το παρόν νοσηλεύονται στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.



Στο πλευρό των νεαρών βρίσκονται οι γονείς τους οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κρήτη προκειμένου να ενημερωθούν από κοντά για την πορεία της υγείας των παιδιών τους.

Η τοπική κοινωνία των Μαλίων είναι αναστατωμένη και σε κατάσταση σοκ καθώς αδυνατεί να πιστέψει πως ένα απλό ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τί λένε συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης:

 

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Η λίστα με μπράβους της νύχτας για τον εντοπισμό των δραστών

Σε… λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή βρίσκονταν οι τρεις Κρητικοί που δέχθηκαν πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Οι Αρχές κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον 28χρονο, μέλος της παρέας των Κρητικών, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη, όταν “έπεσαν” οι πυροβολισμοί στο Γκάζι. Οι τρεις τους ήταν σε πιτσαρία, ύστερα από γλέντι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Το DNA των δραστών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. - Τα σενάρια που εξετάζονται

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το αιματηρό περιστατικό, καθώς οι αστυνομικοί έχουν 11 καταθέσεις στα χέρια τους για την υπόθεση των πυροβολισμών.

Image
ο 28χρονος  Μαλιώτης

(Ο 28χρονος Δημήτρης από τα Μάλια)

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουν πάρει DNA των δραστών που έμεινε επάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που οι δράστες τους είχαν πλησιάσει και χτύπησαν τον έναν από αυτούς με τα χέρια στο πρόσωπο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους της νύχτας.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια παραμένουν ακόμα ανοιχτά. Μάλιστα, εντός του κλαμπ υπήρξε ένας διαπληκτισμός λίγο πριν σημειωθούν οι πυροβολισμοί και ερευνάται εάν συνδέεται με το περιστατικό.

Image
Ο 34χρονος αδελφός του 28χρονου

(Ο 34χρονος Γιάννης, αδελφός του 28χρονου)

Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμη και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζεται με το νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών αναμένεται να μεταβούν στο νοσοκομείο προκειμένου να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

Image
28χρονος

(Ο 28χρονος, φίλος των δύο αδελφών)

Ο πατέρας του ενός τραυματία, μίλησε στο MEGA, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπήρχαν διαφορές μεταξύ του γιου του και των δραστών.

«Στην Κρήτη μένουν. Για ένα βράδυ ήρθαν για ένα bachelor. Ένας φίλος τους παντρευόταν. Τίποτα τα παιδιά, δεν έχουν καμία σχέση. Καμία σχέση. Τα παιδιά είναι αγαθά παιδιά, αγνά παιδιά ήρθαν για τον φίλο τους που παντρεύεται. Ένα bachelor κάνανε. Είναι παιδιά με παιδιά, οικογένειες, σοβαρά παιδιά από καλές οικογένειες δεν έχουν κανένα θέμα τέτοιο, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα», είπε.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ξεχασιάρης οδηγός δεν τράβηξε χειρόφρενο - Το αγροτικό βρέθηκε στο γκρεμό

Κρήτη: Αναστάτωση στο χωριό - Λαμπάδιασαν αυτοκίνητα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis