Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών μετά τη διάρρηξη διαμερίσματος στη Νέα Ιωνία – Εγκλωβίστηκαν στην ταράτσα

Image
αστυνομια
 clock 23:20 | 24/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών, λίγα λεπτά μετά από κλοπή που είχαν διαπράξει σε σπίτι στη Νέα Ιωνία, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, εντόπισαν τους κλέφτες στην ταράτσα του σπιτιού, όπου τους απομόνωσαν και τους συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 23χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Ιωνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπή και από άλλο σπίτι στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφαιρεθέντα κοσμήματα από τις δύο οικίες ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 22-2-2024, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 2 ημεδαποί, ηλικίας 25 και 23 ετών, για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

Κληθέντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που αστυνομεύουν την περιοχή μετά από σήμα του κέντρου, εντόπισαν τους 2 κατηγορούμενους σε παρακείμενη ταράτσα οικίας την οποία μόλις είχαν διαρρήξει αφαιρώντας κοσμήματα και ακινητοποίησαν τους 2 κατηγορούμενους οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και έτερης κλοπής από οικία η οποία διαπράχθηκε λίγο πριν στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αφαιρεθέντα κοσμήματα από τις 2 ανωτέρω οικίες ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Διαβάστε επίσης 

Θανατώθηκαν 4 αδέσποτες γάτες στις Σπέτσες

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από νεαρούς στο κέντρο της Καβάλας – «Θα τον σκοτώσουν»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis