Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έκρηξη σε πολυκατοικία έξω από πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριάστηκε γυναίκα
ΕΚΑΒ - διασώστης
 clock 07:20 | 03/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Έκρηξη σε πολυκατοικία έξω από πάρκινγκ σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 σήμερα το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί μια γυναίκα, που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σ τη γυναίκα έγινε ΚΑΡΠΑ και άμεσα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως δεν έγινε ούτε από κουζίνα ούτε από αέριο.

Ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που νόμιζαν πως έγινε σεισμός.

Μάλιστα η σκόνη από την έκρηξη έφτασε μέχρι τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Σκύλοι τις αστυνομίας κάνουν αυτοψία στο σημείο. Από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε γειτονικά καταστήματα και σε αυτοκίνητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συναγερμός στο Μαρούσι: Μαυροντυμένος 40χρονος παρενοχλεί συστηματικά μαθήτριες – «Αν θέλεις παρέα, έλα να γνωριστούμε»

Γιατί οι αρχές πιστεύουν ότι ο 59χρονος κατάσκοπος – ελαιοχρωματιστής σχεδίαζε ακόμα και δολιοφθορές στην Αλεξανδρούπολη

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ανομία στα πανεπιστήμια, μετά την επίθεση στη Νομική

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis