Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικοί έκαναν έκπληξη γενεθλίων σε κοριτσάκι θύμα οικογενειακής βίας

Image
αστυνομία, αστυνομικός
 clock 09:10 | 18/11/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Είναι το "άλλο πρόσωπο" της αστυνομίας. Το στοργικό. Εκεί που οι αστυνομικοί λυγίζουν μπροστά στο παράπονο ενός 5χρονου κοριτσιού και βγαίνει από μέσα τους το πατρικό ένστικτο. Αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που "ανέβηκε” στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο Facebook.

Πως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα;

Μία περίπολος κλήθηκε σε μία οικία στο κέντρο της Λευκάδας για να ελέγξει οικογενειακό επεισόδιο. Μαρτυρίες λένε πως δεν ήταν η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σπίτι. Οι γονείς έχουν τρία ανήλικα παιδάκια. Όταν πήγαν να δουν τι συμβαίνει και αναζήτησαν τον πατέρα του σπιτιού, το κοριτσάκι, 5 χρονών, τους είπε με παράπονο πως είχε γενέθλια εκείνη τη μέρα, αλλά κανείς στο σπίτι δεν της είχε αγοράσει ούτε τούρτα για να σβήσει τα κεράκια ούτε κάποιο δώρο.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν με το περιπολικό από το σημείο, ωστόσο επέστρεψαν. Είχαν πάει να αγοράσουν μία τούρτα και φυσικά κεράκια, πήραν δώρα στη μικρή και επέστρεψαν για να της κάνουν ένα μίνι πάρτι και να της τραγουδήσουν τα "χρόνια πολλά”.

Αυτό που δεν είχαν καταλάβει, είναι πως κατέγραφαν οι γείτονες με το κινητό την θαυμάσια πράξη τους. Τραγούδησαν στη μικρούλα που έσβησε τα κεράκια της και της έδωσαν παιχνίδια και ρούχα. Θεάρεστη η πράξη τους.

"Το χαμόγελό της θα μας μείνει αξέχαστο”

Στο ποστάρισμά της στο Facebook η ΕΛ.ΑΣ. έγραψε: "Το παράπονο ενός κοριτσιού, που είχε τα γενέθλιά του, κινητοποίησε δύο αστυνομικούς στα Ιόνια Νησιά, οι οποίοι προηγουμένως είχαν κληθεί να επιληφθούν σε συμβάν. Μη χάνοντας στιγμή έκαναν τα απαραίτητα ψώνια και επέστρεψαν για να της κάνουν έκπληξη!

Μία τούρτα, κεράκια, δωράκια και ένα εγκάρδιο τραγούδι γενεθλίων σίγουρα έκαναν τη φίλη μας να νιώσει ξεχωριστή! Όπως είπε ένας εκ των συναδέλφων μας: "Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπο του παιδιού θα μας μείνει αξέχαστο”. Όπως αξέχαστη θα μείνει και σε εμάς η τόσο ανθρώπινη πράξη τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς! Ευχόμαστε με τη σειρά μας ολόψυχα χρόνια πολλά στη μικρή μας φίλη!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Αστρονόμος δημοσίευσε βίντεο μετεωρίτη και το Twitter την μπλόκαρε γιατί δεν είχε την άδεια του… εικονιζόμενου!

 

«Μπούκαραν» σε σούπερ μάρκετ, αφαίρεσαν προϊόντα και τα μοίρασαν στη λαϊκή

 

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο 45χρονος ανθυπασπιστής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis