Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη διάρρηξη μέρα- μεσημέρι σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Image
περιπολικό
 clock 17:09 | 04/10/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Άγνωστοι, γκρέμισαν και «ξερίζωσαν»την πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος επί της οδού Μεθώνη και στη συνέχεια μπήκαν μέσα και το λεηλάτησαν αρπάζοντας μετρητά και ένα χρυσό Rolex.

Οι «ποντικοί» ήταν αποφασισμένοι να μπουν με κάθε τρόπο. Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων που διερευνούν την υπόθεση είναι οι δράστες να είναι αλλοδαποί και να παρακολουθούσαν καιρό το διαμέρισμα του 75χρονου πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν και μάλιστα με τόσο άγριο τρόπο.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, το συμβάν σημειώθηκε μεταξύ 11:00 και 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ηλικιωμένος απουσίαζε.

Με τη χρήση βαριοπούλας και αδιαφορώντας αν γίνουν αντιληπτοί απο τους ενοίκους οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου και τρύπωσαν μέσα.

Αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν 3000 ευρώ σε μετρητά, ένα χρυσό Rolex και αντικείμενα αξίας 19.000 ευρώ. Μάλιστα, φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει με αποτέλεσμα το θύμα μόλις επέστρεψε να μην μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis