Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου για το επίδομα ανεργίας

Image
ΕΠΙΔΟΜΑ
 clock 19:43 | 21/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η επαναφορά του Επιδόματος Ανεργίας των Εποχικά και μη Απασχολουμένων στα προηγούμενα επίπεδα, ήταν το θέμα συζήτησης που έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν τα εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου το πρωί της Τετάρτης:
Στην συνάντηση αποφασίστηκαν:
Α) Να τεθεί το παραπάνω ζήτημα στους Βουλευτές που εδρεύουν στους Νομούς των Εργατικών Κέντρων καθώς και στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια. 
Β) Να ζητηθεί συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Τουρισμού για να τεθεί το παραπάνω ζήτημα.    
Εφόσον δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις από τους αρμόδιους,  θα εντατικοποιηθούν οι δράσεις και οι κινητοποιήσεις των Εργατικών Κέντρων. Παράλληλα θα υπάρξει εμπεριστατωμένη ενημέρωση των άνεργων, εποχικά απασχολούμενων εργαζομένων κάθε νόμου για τις  εξελίξεις.
Τέλος στη συνάντηση υπογράφηκε από κοινού από τα  Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου ψήφισμα για  την αμέριστη συμπαράσταση τους, στους αγρότες και δηλώνουν παρόντες στους αγώνες τους. Ο Αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς  πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας μας  και έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis