Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στο Μεσολόγγι: Στο δωμάτιο του Μπάμπη βρέθηκαν οι σφαίρες

Image
μεσολογγι
 clock 23:20 | 02/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο δωμάτιο του Μπάμπη Κούτσικου, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, υπό συνθήκες που ακόμη ερευνώνται, βρέθηκαν κυνηγετικές σφαίρες αλλά η καραμπίνα που είχε μαζί του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, παραμένει άφαντη.

‘Όπως είπε η αδερφή του Μπάμπη στο Live News, στο δωμάτιό του εντοπίστηκαν κουτιά με κυνηγετικές σφαίρες, που τα είχε αγοράσει την προηγούμενη μέρα από την εξαφάνισή του αλλά τελικά δεν τα πήρε μαζί του.

«Ο Μπάμπης παγιδεύτηκε»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο Live News τόνισε ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως «ο 36χρονος αρχαιοκάπηλος και ο κρεοπώλης γνωρίζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του Μπάμπη. Δεν ξέρουμε όμως αν μέσα στην εξίσωση υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες ημέρες υπήρχε αυτή η οσμή της χρυσοθηρίας και αρχαιοκαπηλίας από μεριάς του κρεοπώλη».

Ο ίδιος μάλιστα, επανέλαβε ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. «Το λέω με βεβαιότητα. Κάτι σκαρφίστηκε ο κρεοπώλης και τον παγίδευσε. Λεπτομέρειες για το τι συνέβη θα το δείξει η έρευνα. Στην κατοχή του 326χρονου βρέθηκαν σημαντικές αρχαιότητες».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος αρχαιοκάπηλος είπε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει η αποθήκη, που σημαίνει ότι μίλησε. Ενδεχομένως λοιπόν, αν υπάρχει σύνδεση με τον κρεοπώλη να δώσει και άλλες λεπτομέρειες για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας. Δεν αποκλείω να βρίσκονται στην ίδια εξίσωση και οι δύο υποθέσεις».

 

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελική έρευνα για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος άνθρωπος» και συγγενικά του πρόσωπα

Τραγωδία με ηλικιωμένη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Ένοπλος Ιρανός ταμπουρώθηκε σε σπίτι, απειλούσε να σκοτώσει τα παιδιά του – Πώς τον συνέλαβε η ΟΠΚΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis