Ηράκλειο

Μουσική

Σεμινάριο ορχηστρικής από τον Βύρωνα Φιδετζή

Φιδετζής

Το “Ωδείο των χρωμάτων” διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ για νέους Μουσικούς & Μαέστρους με τον διεθνούς φήμης Μαέστρο ΒΥΡΩΝ ΦΙΔΕΤΖΗ, το Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, αφορά σε σπουδαστές Μουσικής όλων των επιπέδων των ΟΡΓΑΝΩΝ της Συμφωνικής Ορχήστρας.
 

αφίσα

αφίσα, by mpeka

Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, αφορά σε νέους & νέες που τους ενδιαφέρει να μάθουν τις βασικές αρχές της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ. Οι σπουδαστές που θα συμμετέχουν στο  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, θα έχουν την ευκαιρία να διευθύνουν τη ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ “ΣΟΝ” του “Ωδείου των χρωμάτων”.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, “Ωδείο των χρωμάτων”, τηλ. 2810-210206, 2810-210264, www.otx.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το "ευχαριστώ" των γονιών της Μάγιας σε όσους τους στήριξαν

γονείς Μάγιας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν οι γονείς της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία αγνοείτο, και βρέθηκε τελικά χθες το πρωί, μετά από 8 ημέρες αγωνίας. Ο Γιώργος και η Παπάτυα Παπαδοπούλου ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν και τους στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες.

Το μήνυμά τους:  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε. Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα. Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης - Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη. Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ’ όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.

Οι γονείς της Μάγιας,

Παπάτυα & Γιώργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Ανοίγουν οι εκκλησίες - Τι αποφάσισε η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας