Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

φθινόπωρο φύλλα έρωτας

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσεις την γκρίνια ή τα παράπονα, δύσκολα θα βρεις κατανόηση, ειδικά σε επίπεδο δουλειάς και υποχρεώσεων.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην θυμώσεις ή απογοητευτείς όταν σε αβάσιμα σχέδιά σου έρχεται από το περιβάλλον η φωνή της λογικής. Καλό είναι.

Δίδυμοι
Αξιοποίησε την προσαρμοστικότητά σου, αλλά όχι στην ποιότητα της δουλειάς σου, επειδή αυτό έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο.

Καρκίνος
Αν τα είπες και τα συμφώνησες με φίλους και συγγενείς, μην πανηγυρίσεις πριν βεβαιωθείς ότι συμφωνούν σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, αναλόγως το θέμα.

Λέων
Επειδή γνωρίζεις την προσωπική και επαγγελματική σου καθημερινότητα, μην «τρέχεις» με ονειροφαντασίες, απλώς θα καπακωθούν.

Παρθένος
Το απαιτητικό και δύσκολο κομμάτι συνεργασιών, συμφωνιών και προσωπικών σχέσεων διαλύει εσφαλμένες εντυπώσεις αρκετά γρήγορα.

Ζυγός
Προσπάθησε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος στις δουλειές σου, διαφορετικά θα έχεις αντιδράσεις στο σπίτι και το γραφείο.

Σκορπιός
Ο ρομαντισμός δεν έχει ιδιαίτερη θέση όταν προσπαθείς να βγάλεις άκρη για πρακτικά ζητήματα, οπότε μην προσπαθήσεις καν.

Τοξότης
Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να μην είσαι ειλικρινής με ανθρώπους που εμπλέκεσαι οικονομικά και συναισθηματικά, δηλαδή την οικογένειά σου.

Αιγόκερος
Όσο και να εξωραΐσεις μια σχέση ή μια συμφωνία είναι μάταιο γιατί σου ξημερώνει άμεσα το που ακριβώς έχεις εμπλακεί.

Υδροχόος
Καλό είναι να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου κάπου στη μέση του «όλα είναι καλά» και του «άνοιξε πέτρα για να μπω», επειδή κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Ιχθύες
Καλό είναι να μη θυμώνεις με τα δύσκολα πράγματα που έρχονται δια στόματος φίλων, επειδή ίσως βλέπουν καθαρότερα από σένα.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Βρες ό,τι ευκαμψία και ευελιξία σου βρίσκεται, στην καριέρα και στον γάμο σου, μήπως και αποφύγεις μάταιους κόπους και ταρακουνήματα.

Ταύρος
Αυτό που λέγεται ότι αν δεν αλλάξεις εσύ, δεν αλλάζει τίποτα; Κάπως έτσι σήμερα, οπότε ρύθμισε τον εαυτό σου και μην κοπιάζεις αποκλειστικά για πράγματα.

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ασχοληθείς με δύσκολα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Δεν είναι ώρα ν’ ασχολείσαι με προσχήματα.

Καρκίνος
Αν θέλεις να σέβεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου τις αλλαγές σου, χρειάζεται να κάνεις το ίδιο γι’ αυτούς. Γιατί αυτοί να πρέπει να μείνουν ίδιοι;

Λέων
Κακό και σκληρό πρόγραμμα και συνήθειες, δεν αξίζει να τα διαφυλάττεις. Κάποιες αλλαγές είναι η λύση, όχι περισσότερος κόπος.

Παρθένος
Κάνεις συνήθως τον ώριμο στις σχέσεις σου, όμως εν προκειμένω τείνεις στην αρτηριοσκλήρωση της ωριμότητας ενώ χρειάζεσαι επειγόντως νέα οπτική γωνία.

Ζυγός
Φαντασιώνεσαι ότι όσα περισσότερα κάνεις/δώσεις/στερηθείς τόσο καλύτερα θα 'σαι με οικογένεια και σπίτι. Ούτε καν. Η δυσαρέσκεια ξεχειλίζει.

Σκορπιός
Αν είναι να κρατάς τους τύπους και να μην μπορείς να συνεννοηθείς, καλύτερα κόψ’ τους. Ίσως έρθεις σε επαφή και με άλλα άτομα έτσι ενώ πριν δεν γινόταν.

Τοξότης
Κοίτα για ένα ορθό μέτρο στα οικονομικά και τα συναισθηματικά, επειδή τείνεις να γίνεις άκαμπτος κι αυτό δυσχεραίνει τη δουλειά και την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Δεν χρειάζεται να οπισθοδρομήσεις για να χαρείς, να ερωτευτείς ή να 'σαι δημιουργικός. Υπάρχει και το παρακάτω, μην πεισμώνεις στο γνωστό.

Υδροχόος
Ίσως να χαλαρώσεις με όσα σε αναστατώνουν και σε ταλαιπωρούν, αν σκεφτείς ότι τα πράγματα είναι ήδη στον αέρα κι ελάχιστα έχεις να χάσεις.

Ιχθύες
Επίκριση, εμμονή και απαξίωση είναι αταίριαστα με φιλίες και χόμπι. Αν κάτι ξέρεις καλύτερα, μπράβο, δεν χρειάζεται να το επιβάλλεις στον άλλο.