Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Μια ζάλη και για να μπορέσεις να βαδίσεις σε ίσια γραμμή, ζύγισε καλά πόση σημασία δίνεις στο σπίτι και τα της οικογένειας. Δεν είναι πάντα τα σημαντικότερα.

Ταύρος
Δεν υπάρχει λόγος να απαξιώνεις αυτό που ήδη έχεις, στο σπίτι και το γραφείο. Πολλές φωνές, πολλή λεπτομέρεια, όμως όλα αυτά είναι δυνητικά.

Δίδυμοι
Ορισμένες φορές, είναι καλό να δοκιμάζεις διαφορετικό τρόπο ακόμη και σε όσα δεν αφιερώνεις δεύτερη σκέψη. Ίσως ειδικά σε αυτά.

Καρκίνος
Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί το ικανοποιητικό και το συν αν μιλήσεις και χαρείς μ’ αυτό και το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει η σύνεση και υπάρχει και η καχυποψία.

Λέων
Επειδή πολλά λες και συζητιούνται, έχει σημασία να αναλύεις και τις ικανότητες και αυτά που έχεις κερδίσει. Όχι μόνο τι έχασες ή θα ήθελες και δεν έχεις.

Παρθένος
Επειδή υπάρχουν δυσκολίες, δεν σημαίνει πως δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Έχεις διασχίσει πολλές ζούγκλες και αυτό χρειάζεται να σου το αναγνωρίζεις.

Ζυγός
Μεγάλη η απογοήτευση όταν δεν γίνεται κάτι που πρέπει, αφόρητη όμως όταν εξαιτίας του στέρησες την προσπάθεια από αυτά που θέλεις.

Σκορπιός
Η φαντασία σου μπορεί να λειτουργήσει και πολύ θετικά, όμως χρειάζεται συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με το ό,τι να 'ναι μόνο άγχος δημιουργείς.

Τοξότης
Είπαμε, να 'σαι και πρακτικός, καλό είναι, όχι όμως τόσο ώστε να χάνεσαι στον κυκεώνα των εγνοιών σου και ν’ αγνοείς τις λύσεις που πετάνε γύρω σου.

Αιγόκερος
Παρακάτω και μπροστά να προχωρήσεις με όσους είσαι ουσιαστικά μαζί, όχι μόνο κατ’ επίφαση.

Υδροχόος
Μια δεύτερη γνώμη χρειάζεται, ειδικά όταν είσαι μέχρι το λαιμό σε πραγματάκια και πραγματάρες και αρχίζεις να χάνεις την σωστή προοπτική.

Ιχθύες
Στα λόγια και όταν είμαστε καλά, όλα είναι εφικτά. Δώσε μεγαλύτερη σημασία σ’ αυτά που μένουν κι όταν τα πράγματα είναι επίπεδα και δύσκολα και βαρετά.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 

γυναίκα ξανθά μαλλια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Όταν ξεκινάς από ένα «δεν είμαι καλά», «τίποτα δεν είναι καλά», τι συνεννόηση ακριβώς περιμένεις να βγάλεις;

Ταύρος
Κράτα στον νου σου ότι μπορείς να χτίζεις όσα παλάτια στην άμμο θέλεις μόνος σου ή με τους φίλους σου, απλώς να περιμένεις και την κριτική από παραέξω.

Δίδυμοι
Ελλείψει σαφή στόχου στην καριέρα ή τον γάμο σου, είναι αρκετά δύσκολο να ρυθμίσεις το πρακτικό τους κομμάτι.

Καρκίνος
Σε περίπτωση που έχεις πάρει λίγη φόρα παραπάνω, να ξέρεις ότι υπάρχουν πάντα τα παιδιά, τα ερωτικά ή τα πρότζεκτ σου για να σε γειώσουν.

Λέων
Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να φορτώσεις στους άλλους την απογοήτευσή σου από τις προσδοκίες που εσύ είχες από αυτούς. Ειδικά στην οικογένεια.

Παρθένος
Εάν δεν είσαι απολύτως βέβαιος ότι βλέπεις καθαρά τον σύντροφο ή τον συνεργάτη, πρόσεξε ακόμη περισσότερο τι λες. Δύσκολα τον βλέπεις καθαρά.

Ζυγός
Από κάποιο σημείο και μετά η κακή ή απούσα οργάνωση σε επίπεδο δουλειάς ή ρουτίνας, αρχίζει να κοστίζει σε χρήμα και ψυχολογικά.

Σκορπιός
Έχε κατά νου ότι σε επίπεδο έμπνευσης και συναισθημάτων κάτι χάνεται σίγουρα στη μετάφραση, το οποίο τελικά μάλλον δεν έχει τόση σημασία.

Τοξότης
Όσο πιο βαθιά εμπλέκεσαι στο συναισθηματικό κυκεώνα που λέγεται οικογένεια, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγεις. Λίγη κοινή λογική θα σε πάει πολύ μακριά.

Αιγόκερος
Μην παζαρεύεις να περάσεις σχέδια και σκοπιμότητες χτυπώντας στο συναίσθημα γιατί μπορούν κι άλλοι και ίσως και καλύτερα.

Υδροχόος
Πρόσεξε λίγο παραπάνω τα χρήματά και το οικονομικό για να μην βρεθείς εκτεθειμένος στη δουλειά.

Ιχθύες
Είσαι σε αρκετά μεγάλη ασάφεια σήμερα και επιμένεις. Καλύτερα μην επιμένεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους.