Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

γυναίκα

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς και στα δόντια είναι μια καλή έκφραση για σήμερα. Προσπάθησε να μην κάψεις το καλό επειδή έχεις σαστίσει.

Ταύρος
Επειδή ορισμένες φορές αποδίδει το να μένεις στα ίδια και να μην μετακινείσαι, μην έχεις την εντύπωση πως αυτό είναι πρόοδος και επιβεβαιώνεσαι.

Δίδυμοι
Χαμήλωσε τους τόνους της βεβαιότητας στις κουβέντες σου και γιατί πολλά εξαρτώνται από τον άλλο και γιατί συνεχίζεις να μην έχεις σαφή στόχο.

Καρκίνος
Αυτά που απολαμβάνεις είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου, όχι ένδειξη να σταματήσεις την προσπάθεια.

Λέων
Να βρυχάσαι ως εκεί που σε παίρνει, εφόσον περιορίζεσαι από σπίτι, γραφείο, δουλειά και τις συναισθηματικές και οικονομικές σου φοβίες.

Παρθένος
Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ για την επιτυχία ή την αποτυχία του οτιδήποτε, λάβε το σοβαρά υπόψη στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός
Καλό είναι να μην αμφιβάλλεις τόσο για όσα σκέφτεσαι και σχεδιάζεις, επειδή πρακτικά χαμούλης και ίσως δεν συμβαδίζουν καθόλου με την οικογένεια σου.

Σκορπιός
Μην χάνεις τη θέα του περιβάλλοντος στην καριέρα σου λόγω βεβαιότητας, επειδή έτσι περιορίζεσαι δημιουργικά και στις επαφές σου.

Τοξότης
Μην ξεχνάς ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν σημαίνει πως επειδή έμαθες ή κατάλαβες κάτι αυτό ενσωματώθηκε αυτόματα στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και η υπερβολική βεβαιότητα στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου οδηγεί σε φούσκες και αποτυχίες.

Υδροχόος
Μια δόση ταπεινότητας ή έστω μέτρου είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε σχέση και συνεργασίες, παίζουν αστάθμητοι παράγοντες συναισθηματικά και οικονομικά.

Ιχθύες
Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος στη ρουτίνα σου, είναι πολύ πιθανό παρά τη βεβαιότητά σου να μην έχεις δει πολλά και να μην καταλαβαίνεις άλλα τόσα.

 

Γυναίκα

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 

ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 

Κριός
Μη βαριέσαι να βγεις έξω από την ρουτίνα σου και κυρίως μην είσαι τόσο σίγουρος ότι η ρουτίνα σου είναι αυτή που πρέπει να είναι.

Ταύρος
Σχέσεις που κρατάς από κάποια απαρχαιωμένη αίσθηση υποχρέωσης και αρέσκειας για τη συνέχεια, ενώ βασικά σε πιέζουν από παντού, ξανασκέψου τις.

Δίδυμοι
Για τις άμυνες με σκοπό να ελέγξεις αυτά που φοβάσαι συναισθηματικά ή οικονομικά, να ξέρεις, το καταφύγιο, είναι και κλουβί. Τώρα, βασικά κλουβί.

Καρκίνος
Στην προσπάθειά σου να ελέγξεις τις σχέσεις σου, έχεις αλυσοδεθεί με τόσα νήματα μαριονέτας που σε λίγο δεν θα μπορείς να κουνηθείς. Εσύ ξέρεις αν αξίζει.

Λέων
Κάπου λίγο έξω από το «τι θα πει ο κόσμος» και «είναι για το καλό σου» και κοντά σ’ ένα «αντε γ…..» βρίσκονται κάποιες εναλλακτικές για την ρουτίνα σου.

Παρθένος
Αν η χαρά, η δημιουργικότητα, ο έρωτας γίνουν υποχρέωση, είναι απλά υποχρέωση. Επιτρέπεται να βγεις έξω από τον προηγούμενο ορισμό σου.

Ζυγός
Δεν ξέρω πόσο αξίζει να γίνεσαι στραβωμένο χαλάκι της εξώπορτας για να έχεις κάτι σαν φάντασμα ελέγχου στο σπίτι και τη δουλειά. Για ζύγισέ το.

Σκορπιός
Άλλαξε σενάριο, γιατί το παρόν οδηγεί σε unhappy end και ούτε καν ένα που να το έχεις γράψει εσύ.

Τοξότης
Αν για να εξασφαλίσεις κάποιο υποθετικό συναισθηματικό ή χρηματικό κέρδος πρέπει να γίνεις φιόγκος και ο χειρότερος εαυτός σου, έλα, δεν αξίζει.

Αιγόκερος
Μέχρι και οι μάγειρες ξεκουράζουν τα μαχαίρια τους, από άποψη εργαλείου. Εσύ το σώμα σου γιατί το έχεις τόσο στην μπούκα;

Υδροχόος
Συνέχισε να δίνεις σημασία σε αδυναμίες και κουράσεις και πάρε όσο χρόνο μπορείς για να ανακάμψεις.

Ιχθύες
Επειδή δεν περνιέσαι για δειλός, θέλει μεγαλύτερο θάρρος για να παραδεχτείς την λάθος πορεία, από ότι το να σκοτώνεσαι για να αποδείξεις ότι είναι η σωστή.