Υλικά
- 1 ½ φλ. νιφάδες βρώμης
- 3 κ.σ μέλι χλιαρό
- 3 κ.σ ταχίνι
- 1 φλ. ψημένα ανάλατα αμύγδαλα
- 100 γραμ. Corn flakes
- 1 κουταλιά ανάλατα κάσιους
- 1 κουταλιά λιναρόσπορο
Εκτέλεση
- Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, τα corn flakes , τα κάσιους, τη βρώμη και τον λιναρόσπορο. Βάζουμε σε μπολ το μέλι, την αλεσμένη βρώμη, το ταχίνι, τα αλεσμένα αμύγδαλα, τα αλεσμένα κάσιους, τα αλεσμένα corn flakes και τον αλεσμένο λιναρόσπορο.
- Τα ανακατεύουμε με κουτάλι μέχρι να γίνουν ζύμη. Σε ένα ταψάκι ή τσέρκι 24 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μείγμα. Πιέζουμε με ένα ποτήρι για να ισιώσει η επιφάνεια και να γίνει συμπαγές.
- Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα για 30’ στο ψυγείο. Ξεφορμάρουμε την πλάκα και κόβουμε σε μπάρες μακρόστενες.
Αν σας αρέσει η σοκολάτα, πασπαλίστε τις μπάρες με λίγο κακάο.