Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Ζουγανέλη: Το πρώτο μήνυμα μετά το πρόστιμο από την τροχαίο
ζο
 clock 10:00 | 13/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πιάστηκε από την Τροχαία όταν οδηγούσε το μηχανάκι της στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Η τραγουδίστρια  έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά το πρόστιμο που έλαβε από την τροχαία.

«Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και είναι καλύτερα να τα μάθετε από εμένα. Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες. Ακόμα και 0,1 πάνω από το όριο είναι πάνω από το όριο.

Νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους. Να είστε καλά και να προσέχετε! Καλές γιορτές!», έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια.

Image
μαρ

Διαβάστε επίσης 

Γιώργος Πατούλης: «Είμαι χαζομπαμπάς και το απολαμβάνω»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Διέκοψε την συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis