Σαράντα ημέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου της γιου, η μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και συγκινει με την εξομολόγησή της.
«Ο πόνος αυτός, ούτε μετριέται, ούτε συζητιέται, ούτε υπολογίζεται. Είναι κάτι πρωτοφανές και εύχομαι σε καμία μητέρα να μην το ζήσει. Εκτός από τη σχέση μητέρας με παιδί, εγώ με τον Ιάσονα είχαμε και μία ιδιαίτερη σχέση. Συζητούσαμε τα πάντα. Διαφωνούσαμε, συμφωνούσαμε, γι’ αυτό μου λείπει στα πάντα το αγόρι μου», είπε αρχικά
«Ήταν συμφιλιωμένος με το κομμάτι του θανάτου τον τελευταίο χρόνο. Είχαμε πει ότι θέλει αποτέφρωση. Είχα 40 ημέρες την τέφρα του στο σπίτι μου. Ξυπνούσα το πρωί και του μίλαγα. Πήγαινα τον αγκάλιαζα, του μιλούσα και μετά σαν να ηρεμούσα και πήγαινα και έπεφτα στο κρεβάτι μου.Το μόνο που θέλω είναι αν είναι δυνατό σε μια ώρα να φύγω από τη ζωή. Αυτό νομίζω θα με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Τι να μου δώσει κουράγιο τώρα; Τίποτα δεν μου δίνει απολύτως», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Mάρκος Σεφερλής: "Ο κόσμος με αγαπάει, με λατρεύει και αυτό δεν το συγχωρούν κάποιοι"