Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Παπαδόπουλος: «Αυτό που έπαθε ο Πλούταρχος με την εμμονική θαυμάστρια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω πάθει εγώ»

παπ
 clock 17:00 | 10/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό με μία εμμονική θαυμάστρια που είχε στο παρελθόν.

" Αυτό που έπαθε ο Γιάννης Πλούταρχος με την εμμονική θαυμάστρια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω πάθει εγώ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί είναι ότι χειρότερο έχω πάθει στη ζωή μου. Ήταν εμμονικό, άρρωστο, κακόβουλο και αναγκάστηκα να κάνω περιοριστικά μέτρα γιατί ξεκίνησα να δέχομαι απειλές για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου", είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ξέχασα το θερμοσίφωνα ανοιχτό για δύο χρόνια»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis