Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Παπαδημητρίου - Γεροντιδάκης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Ντορέττα
 clock 20:03 | 05/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης απαθανατίστηκαν μαζί στο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και το στιγμιότυπο δημοσιεύεται σήμερα στο νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ!.

«Παιδιά ακούστε, μην έρχεστε εδώ, μην κουράζεστε να με ρωτάτε τίποτα άμεσα ή έμμεσα για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα πάρετε απαντήσεις καμία φορά. Το λέω για εσάς, για να μην κουράζεστε», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Grand Hotel: Η Αλίκη μαθαίνει κάτι για την Αγγέλα που την βάζει στο φάσμα των υπόπτων για το φόνο του πατέρα της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis