Αρνητικός σε έναν ακόμα γάμο δηλώνει ο Ράσελ Κρόου ήταν στην εκπομπή «60 Minutes», ο ηθοποιός απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι έχει αρραβωνιαστεί με τη 33χρονη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί πέντε χρόνια.
«Όλες αυτές οι αναφορές που βγαίνουν ότι η Μπρίτνεϊ κι εγώ αρραβωνιαστήκαμε και ότι θα ξαναπαντρευτώ; Όχι», είπε κατηγορηματικά. «Η ζωή μου είναι ευτυχισμένη, γιατί να τη χαλάσω με έναν γάμο;», αστειεύτηκε ο 61χρονος ηθοποιός.
«Παντρεύτηκα μία φορά και ξέρω πού μπορεί να οδηγήσει αυτό. Δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ. Το να το κάνεις μια φορά είναι ωραίο, αλλά δεν θέλω να το ξανακάνω», τόνισε.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Ντανιέλ Σπένσερ με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, ενώ πλέον βρίσκεται σε σχέση με την Μπρίτνεϊ Θεριότ.
Διαβάστε επίσης
Τσουρός: «Έχω εισπράξει φθόνο από ανθρώπους που ήμασταν στην ίδια ομάδα»