Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Μουτίδου: "Οι πανικοί με οδήγησαν στα αντικαταθλιπτικά"
μουτιδ
 clock 11:00 | 30/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

H Σοφία Μουτίδου παραχώρησε συνέντευξη στη Δάφνη Καραβοκύρη και αναφέρθηκε στις ενοχές που ένιωθε όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της αλλά και στον λόγο που οδηγήθηκε στα αντικαταθλιπτικά χάπια.

«Ένιωθα ότι η μαμά μου πέθανε επειδή εγώ δεν έκανα κάτι. Πάντα όταν χάνεις κάποιον βρίσκεις ένα ποσοστό ευθύνης, λες ότι κάτι δεν έκανες καλά, ή νιώθεις μια ενοχή. Εννοείται ότι έμπλεξα με τη θρησκεία εκεί. Προσευχήθηκα, φόρεσα σταυρούς, έκανα τάματα, πήγα σε μοναστήρια.

Πριν εγκαταλείψω τη θρησκεία ως απάγκιο ψυχής, την εμπιστεύτηκα πολύ. Είχα κάνει ένα κονέ με τον Θεό, τότε μου άρεσε ένας παντρεμένος, και του είχα πει ότι δεν θα ξαναερωτευτώ παντρεμένο. Μου άρεσε οπτικά ένας παντρεμένος και έλεγα ότι αυτό ήταν που αρρώστησε τη μητέρα μου. Δεν είχα κατάθλιψη, αυτό που με οδήγησε στα αντικαταθλιπτικά ήταν οι πανικοί… Με κατάθλιψη δεν διαγνώστηκα ποτέ», είπε η Σοφία Μουτίδου.

 «Βεβαίως και έχω κακοποιηθεί. Όλο αυτό που έζησα με την πίεση των γονιών, η μαμά ήταν πάρα πολύ αυταρχική, συναισθηματική κακοποίηση, όχι ότι δεν έφαγα τη σφαλιάρα του αιώνα, είμαι από τα παιδιά που έχουν φάει ξύλο. Και στον επαγγελματικό χώρο έχω βιώσει κακοποίηση. Είμαι από τους ανθρώπους που πίσω έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βγουν οι εργασιακοί μπούλερς και δεν τα κατάφερα.

Διαβάστε επίσης 

Φραγκόλιας: "Μου πρότεινε γυναίκα να πάω κάπου μαζί της για ένα Σαββατοκύριακο και να με πληρώσει"

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis