Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μιμή Ντενίση: Πώς πήγε να δηλητηριάσει μια φίλη της;

newego_large_t_641_106089086.jpg
 clock 01:38 | 15/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έστειλε μια φίλη της στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, όταν στα 14 έκανε απόπειρα να φτιάξει μπισκότα.

«Το πιο αστείο που μου έχει συμβεί είναι στα 14 μου στο μάθημα των Οικοκυρικών στο Κολέγιο όπου μας είχαν δείξει μία συνταγή για μπισκότα. Επιστρέφοντας λοιπόν στο σπίτι αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Έβαλα λοιπόν όλα τα υλικά στο τραπέζι και άρχισα να τα ετοιμάζω έχοντας παρέα μία φίλη μου που έμενε στο διπλανό σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Στο τέλος έβαλα τα μπισκότα στο φούρνο, αλλά όταν βγήκαν, μου φάνηκαν λίγο σκληρά. Η φίλη μου ήταν λιχούδα, δεν περίμενε καν να κρυώσουν και τα έφαγε ζεστά όπως ήταν. Της έδωσα και μερικά για το σπίτι, έφυγε, αλλά λίγο μετά χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η μητέρας της που με ρώτησε τα υλικά της συνταγής. Την φίλη μου την πονούσε τόσο πολύ το στομάχι της που αναγκαστήκαμε να την πάμε στο νοσοκομείο. Τελικά ανακάλυψα πως είχα βάλει γύψο αντί για αλεύρι, τον οποίο είχε αφήσει η μητέρα μου στο ράφι της κουζίνας. Παραλίγο να το δηλητηριάσω δηλαδή το κορίτσι».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis